Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakkerstraat FC Postboys
Normal Tactiek f3
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 47.7
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Flocea kan de bal niet met de borst controleren. Husson rent richting de bal. Flocea onderschept slim de pass. Balbot is nu in balbezit. Balbot schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:1

4e minuut.
Hoàng rent richting de bal. Hoàng geeft een hoge lob. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot draait met de bal, schiet en ... Parret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:2

7e minuut.
Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson onderschept slim de pass. Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Degraeve is nu in balbezit. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng met een sublieme pass. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Claes rent richting de bal. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu geeft een hoge lob. Balbot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Balbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Everaert is nu in balbezit. Balbot verovert de bal door een tackle van achteren. Balbot passt de bal met de wreef. Basarabeanu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arencibia neemt de hoekschop. Flocea kopt de bal weg. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Parret werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:3

17e minuut.
Hoàng is nu in balbezit. Hoàng passt de bal met de wreef. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Degraeve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea passt de bal zonder na te denken. Hoàng is nu in balbezit. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:4

22e minuut.
Deneuker verovert de bal door een tackle van achteren. Deneuker passt de bal in één keer door. Wiggers probeert naar een medespeler te passen. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lód met de inworp. Hoàng geeft een lange en hoge pass. Daar is Everaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbot rent richting de bal. Balbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:5

32e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu is nu in balbezit. Balbot is nu in balbezit. Balbot draait met de bal, schiet en ... Parret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flocea is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lód zal de hoekschop nemen. Bervoets heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:6

36e minuut.
Claes is nu in balbezit. Balbot onderschept slim de pass. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Everaert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:7

38e minuut.
Flocea met een sublieme pass. Hoàng is nu in balbezit. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Parret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gilman is nu in balbezit. Gilman speelt de bal door. Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flocea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Usme geeft de bal voor. Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Balbot is nu in balbezit. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Parret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:8

44e minuut.
Lanzinger met een sublieme pass. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot passt de bal zonder na te denken. Flocea is nu in balbezit. Flocea haalt uit met een fantastische trap. Parret bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Everaert de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Balbot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toporek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakkerstraat FC 83%, Postboys 17%.
Bakkerstraat FC - Postboys 0:8

48e minuut.
Hoàng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lód de bal. Lód passt de bal zonder na te denken. Toporek rent richting de bal. Toporek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:9

51e minuut.
Doeltrap. Degraeve met een harde bal richting middenveld. Hoàng speelt de bal door. Klungelig pakt Toporek de bal. Toporek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:10

52e minuut.
Wiggers geeft de bal voor. Basarabeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Everaert de bal. Toporek rent richting de bal. Toporek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Degraeve kan de bal niet met de borst controleren. Toporek rent richting de bal. Toporek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Hoàng speelt de bal door. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaert geeft een hoge lob. Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:11

62e minuut.
Arencibia probeert naar een medespeler te passen. Toporek is nu in balbezit. Toporek passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Deneuker geeft de bal voor. Lanzinger geeft de bal voor. Toporek is nu in balbezit. Toporek haalt uit met een fantastische trap. Parret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:12

70e minuut.
Parret trapt de bal weg van het doel. Daar is Gilman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanzinger probeert naar een medespeler te passen. Lód heeft problemen om de bal te vangen. Lód geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng met een sublieme pass. Flocea speelt de bal door. Klungelig pakt Toporek de bal. Toporek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Everaert geeft een hoge lob. Lód geeft een hoge lob. Daar is Toporek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flocea rent richting de bal. Flocea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arencibia zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Basarabeanu de bal. Basarabeanu passt de bal zonder na te denken. Toporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:13

81e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arencibia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arencibia passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Parret trapt de bal weg. Arencibia kopt de bal weg. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gilman onderschept slim de pass. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng passt de bal in één keer door. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Postboys 0:14

89e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Bervoets rent richting de bal. Basarabeanu onderschept slim de pass. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakkerstraat FC 80%, Postboys 20%.
Bakkerstraat FC - Postboys 0:14