Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uccle fc 2014 UWFC
kiko Tactiek Eigen 352
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Dressler is nu in balbezit. Casina verovert de bal door een tackle van achteren. Casina geeft een lange en hoge pass. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Haisheng probeert naar een medespeler te passen. Dressler rent richting de bal. Dressler passt de bal zonder na te denken. Vihrovs rent richting de bal. Vihrovs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Trujillo kopt de bal weg. Crnojević rent richting de bal. Crnojević speelt de bal door. Langarica is nu in balbezit. Langarica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Kalinke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinke passt de bal zonder na te denken. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - UWFC 1:0

24e minuut.
Matano passt de bal zonder na te denken. Kluge probeert de bal aan de voet te houden. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke geeft een hoge lob. Kluge krijgt zijn hoofd ertegen. Bubała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltenbach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaltenbach krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bubała trapt de bal weg van het doel. Casina kopt de bal weg. Crnojević probeert de bal aan de voet te houden. Kluge is nu in balbezit. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - UWFC 2:0

31e minuut.
Kaltenbach probeert naar een medespeler te passen. Katzenstein is nu in balbezit. Katzenstein passt de bal met de wreef. Langarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Langarica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Crnojević is nu in balbezit. Crnojević geeft de bal voor. Klungelig pakt Şeicaru de bal. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs haalt uit met een fantastische trap. Prüüs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pinella de bal. Langarica is nu in balbezit. Langarica schiet op doel. Prüüs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - UWFC 2:1

34e minuut.
Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke passt de bal met de wreef. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jędrzejczyk onderschept slim de pass. Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihrovs verovert de bal door een tackle van achteren. Vihrovs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs schiet op doel. Prüüs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 42%, UWFC 58%.
Uccle fc 2014 - UWFC 2:1

48e minuut.
Govorovas rent richting de bal. Haisheng begaat een overtreding. Govorovas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Casina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jędrzejczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bubała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Pinella verovert de bal door een tackle van achteren. Crnojević is nu in balbezit. Met opzet legt Govorovas zijn tegenspeler op de grond. Govorovas krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kalinke is nu in balbezit. Kalinke passt de bal met de wreef. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kluge de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - UWFC 3:1

55e minuut.
Kalinke is nu in balbezit. Dressler onderschept slim de pass. Dressler passt de bal zonder na te denken. Daar is Langarica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langarica schiet op doel. Prüüs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Crnojević is nu in balbezit. Crnojević geeft de bal voor. Klungelig pakt Şeicaru de bal. Vihrovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihrovs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Prüüs trapt de bal weg van het doel. Kaltenbach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trujillo. Trujillo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Quốc Mạnh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Katzenstein met een snelle inworp. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs schiet op doel. Prüüs bokst de bal weg.

72e minuut.
Casina is nu in balbezit. Kalinke geeft een lange en hoge pass. Daar is Matano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Belu onderschept slim de pass. Belu geeft de bal voor. Vihrovs kopt de bal weg. Langarica rent richting de bal. Langarica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 47%, UWFC 53%.
Uccle fc 2014 - UWFC 3:1