Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bokkenrijders Bakkerstraat FC
442 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Claes onderschept slim de pass. Smeets maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Smeets moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Smeets schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Claes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Claes kan niet meer verder spelen. Delacourt komt het veld opgelopen.

12e minuut.
de Gucht draait met de bal, schiet en ... Everaerts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eggermont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoebroeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoebroeckx draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bervoets geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ceelen de bal. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht schiet op doel. Everaerts controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van de Paar trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ceelen de bal. de Gucht is nu in balbezit. de Gucht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Verbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Verbeeck met een sublieme pass. Merckx is nu in balbezit. Merckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Bakkerstraat FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 63%, Bakkerstraat FC 37%.
bokkenrijders - Bakkerstraat FC 1:0

66e minuut.
de Gucht draait met de bal, schiet en ... Everaerts speelt de bal door. Backeljauw is nu in balbezit. Hoebroeckx verovert de bal door een tackle van achteren. Hoebroeckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 55%, Bakkerstraat FC 45%.
bokkenrijders - Bakkerstraat FC 1:0