Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: ParaDome
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 38370
FC PaRa Uccle fc 2014
Cornertrain Tactiek kiko
46% Balbezit 54%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 54.6
slecht Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Pinella de bal. Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha maakt een afschuwelijke overtreding. Cunha krijgt een gele kaart. Govorovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Govorovas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trujillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:1

2e minuut.
Govorovas met een snelle inworp. Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Casina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kluge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Casina probeert naar een medespeler te passen. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Kluge rent richting de bal. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:2

5e minuut.
Kalinke met een sublieme pass. Kluge rent richting de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. Mięśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Mięśniak met een harde bal richting middenveld. Cunha kopt de bal weg. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Govorovas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalinke de bal. Kalinke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:3

10e minuut.
Łaski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swartenbroucks is nu in balbezit. Swartenbroucks geeft de bal voor. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:4

11e minuut.
Kalinke speelt de bal door. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny passt de bal met de wreef. Kluge rent richting de bal. Kluge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Mięśniak met een harde bal richting middenveld. Kalinke kopt de bal weg. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel. Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:5

13e minuut.
Cunha speelt de bal door. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak geeft de bal voor. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kluge heeft problemen om de bal te vangen. Kluge schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:6

16e minuut.
Mięśniak met een sublieme pass. Cunha kopt de bal weg. Kluge is nu in balbezit. Kluge haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:7

17e minuut.
Kalinke is nu in balbezit. Śmieszny met een sublieme pass. Kalinke speelt de bal door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kluge de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:8

19e minuut.
Inworp. Śmieszny met de inworp. Szulgo speelt de bal door. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel. Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śmieszny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kluge maakt een snoekduik en kopt de bal. Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govorovas met een snelle inworp. Casina probeert naar een medespeler te passen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ... Mięśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:9

23e minuut.
Klungelig pakt Kluge de bal. Kluge probeert naar een medespeler te passen. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trujillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:10

25e minuut.
Śmieszny speelt de bal door. Govorovas heeft problemen om de bal te vangen. Govorovas probeert naar een medespeler te passen. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... Mięśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:11

26e minuut.
Cunha speelt de bal door. Klungelig pakt Mięśniak de bal. Mięśniak met een sublieme pass. Trujillo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:12

27e minuut.
Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:13

29e minuut.
Cunha rent richting de bal. Govorovas onderschept slim de pass. Govorovas met een sublieme pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Śmieszny de bal. Śmieszny speelt de bal door. Kluge heeft problemen om de bal te vangen. Kluge haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:14

35e minuut.
Cunha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Govorovas met een snelle inworp. Casina rent richting de bal. Casina probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kalinke met een sublieme pass. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo passt de bal in één keer door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Casina verovert de bal door een tackle van achteren. Casina speelt de bal door. Kalinke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kluge is nu in balbezit. Kluge schiet op doel. Mięśniak bokst de bal weg. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:15

39e minuut.
Pinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinella speelt de bal door. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:16

41e minuut.
Casina is nu in balbezit. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke passt de bal in één keer door. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 92%, Uccle fc 2014 8%.
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:17

46e minuut.
Kluge passt de bal met de wreef. Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny passt de bal met de wreef. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke draait met de bal, schiet en ... Mięśniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:18

49e minuut.
Kluge speelt de bal door. Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Govorovas passt de bal in één keer door. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:19

50e minuut.
Somogyi geeft de bal voor. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny passt de bal zonder na te denken. Kluge heeft problemen om de bal te vangen. Kluge haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:20

53e minuut.
Śmieszny met de inworp. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kluge is nu in balbezit. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:21

55e minuut.
Govorovas speelt de bal door. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge passt de bal met de wreef. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:22

56e minuut.
Trujillo passt de bal in één keer door. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny passt de bal in één keer door. Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Govorovas haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Mięśniak met een harde bal richting middenveld. Daar is Cunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ... Mięśniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:23

61e minuut.
Mięśniak geeft de bal voor. Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny passt de bal met de wreef. Kluge is nu in balbezit. Kluge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:24

62e minuut.
Mięśniak met een sublieme pass. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Casina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cunha met een snel genomen vrije trap. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śmieszny zal de hoekschop nemen. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:25

64e minuut.
Govorovas met de inworp. Casina probeert naar een medespeler te passen. Szulgo met een sublieme pass. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pinella met een sublieme pass. Daar is Śmieszny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel. Mięśniak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Śmieszny neemt de hoekschop. Kluge rent richting de bal. Kluge schiet op doel. Mięśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Cunha met een snelle inworp. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:26

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śmieszny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kluge controleert de bal met de borst. Kluge draait met de bal, schiet en ... Mięśniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:27

71e minuut.
Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Govorovas met een sublieme pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Mięśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:28

73e minuut.
Cunha heeft problemen om de bal te vangen. Kluge probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:29

74e minuut.
Inworp. Śmieszny met de inworp. Trujillo rent richting de bal. Trujillo passt de bal in één keer door. Mięśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:30

76e minuut.
Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:31

77e minuut.
Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Casina passt de bal zonder na te denken. Kluge rent richting de bal. Kluge schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kalinke speelt de bal door. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kluge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge schiet op doel. Mięśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:32

80e minuut.
Śmieszny met een snelle inworp. Klungelig pakt Trujillo de bal. Trujillo met een sublieme pass. Kluge rent richting de bal. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:33

82e minuut.
Kluge haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak met een sublieme pass. Cunha kopt de bal weg. Trujillo kan de bal niet met de borst controleren. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:34

83e minuut.
Cunha met een sublieme pass. Łaski is nu in balbezit. Łaski geeft een lange en hoge pass. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ... Mięśniak bokst de bal weg.

84e minuut.
Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny geeft de bal voor. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel. Mięśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:35

86e minuut.
Śmieszny speelt de bal door. Trujillo is nu in balbezit. Kalinke speelt de bal door. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:36

88e minuut.
Govorovas passt de bal met de wreef. Mięśniak met een sublieme pass. Kalinke kopt de bal weg. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Casina probeert naar een medespeler te passen. Govorovas probeert naar een medespeler te passen. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel. Mięśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kluge is nu in balbezit. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:37

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 94%, Uccle fc 2014 6%.
FC PaRa - Uccle fc 2014 0:37