Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zebras mollem Postboys
def xl Tactiek f3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Gilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng speelt de bal door. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál draait met de bal, schiet en ... Tarit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Postboys 0:1

14e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Daar is Feller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Syahrizal kopt de bal weg. Usme kan de bal niet met de borst controleren. Usme geeft een hoge lob. Kispál is nu in balbezit. Kispál met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Flocea probeert naar een medespeler te passen. Lód rent richting de bal. Lód geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ferretti Gori de bal. Lód geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 53%, Postboys 47%.
zebras mollem - Postboys 0:1

47e minuut.
Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft de bal voor. Gilman kopt de bal weg. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcı onderschept slim de pass. Falcı probeert naar een medespeler te passen. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Žumpa bokst de bal weg.

53e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi onderschept slim de pass. Herédi geeft de bal voor. Ilioara maakt een snoekduik en kopt de bal. Žumpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zebras mollem - Postboys 1:1

55e minuut.
Flocea rent richting de bal. Herédi onderschept slim de pass. Herédi geeft de bal voor. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Lanzinger rent richting de bal. Lanzinger probeert naar een medespeler te passen. Kispál rent richting de bal. Kispál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gilman verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara speelt de bal door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Žumpa bokst de bal weg.

85e minuut.
Kispál is nu in balbezit. Kispál haalt uit met een fantastische trap. Mexis probeert de bal aan de voet te houden. Flocea rent richting de bal. Flocea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tüzün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arencibia geeft een hoge lob. Flocea kopt de bal weg. Klungelig pakt Basarabeanu de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 59%, Postboys 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zebras mollem - Postboys 1:1