Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakkerstraat FC Sombrero Galaxy
Normal Tactiek Bam*
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen weak


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parret trapt de bal weg van het doel. Kiskapusi kopt de bal weg. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel. Parret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Delikatny geeft een hoge lob. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bervoets krijgt een gele kaart. Wójcik raakt geblesseerd tijdens het duel. Wójcik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kiskapusi probeert de bal met de borst te controleren. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi passt de bal met de wreef. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati schiet op doel. Parret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:1

15e minuut.
Kiskapusi onderschept slim de pass. Kiskapusi passt de bal zonder na te denken. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Parret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:2

25e minuut.
Kasapoğlu speelt de bal door. Oostenbach is nu in balbezit. Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiskapusi met een snelle inworp. Kasapoğlu is nu in balbezit. Kasapoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Everaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Wójcik de bal. Wójcik met een sublieme pass. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcik met de inworp. Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:3

34e minuut.
Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi passt de bal met de wreef. Sudati rent richting de bal. Sudati draait met de bal, schiet en ... Parret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:4

39e minuut.
Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Everaert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:5

43e minuut.
Everaert geeft een lange en hoge pass. Hauhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik onderschept slim de pass. Wójcik geeft de bal voor. Sudati krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Williamson de bal onder controle te krijgen. Hoebroeckx is nu in balbezit. Met opzet legt Williamson zijn tegenspeler op de grond. Williamson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakkerstraat FC 78%, Sombrero Galaxy 22%.
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:5

54e minuut.
Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi speelt de bal door. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel. Oostenbach probeert de bal aan de voet te houden. Parret bokst de bal weg.

61e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. Delikatny kopt de bal weg. Kiskapusi rent richting de bal. Klungelig pakt Sudati de bal. Sudati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kiskapusi geeft de bal voor. Parret probeert naar een medespeler te passen. Kasapoğlu kopt de bal weg. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Deneuker rent richting de bal. Kiskapusi onderschept slim de pass. Kiskapusi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Delikatny de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:6

71e minuut.
Wójcik heeft problemen om de bal te vangen. Kasapoğlu is nu in balbezit. Kasapoğlu passt de bal met de wreef. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kiskapusi geeft een hoge lob. Sudati rent richting de bal. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Parret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:7

75e minuut.
Kasapoğlu met de inworp. Daar is Kiskapusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Sudati rent richting de bal. Sudati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:8

77e minuut.
Parret trapt de bal weg van het doel. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:9

80e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Sudati rent richting de bal. Sudati schiet op doel. Parret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:10

89e minuut.
Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Sudati is nu in balbezit. Everaert is nu in balbezit. Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakkerstraat FC 76%, Sombrero Galaxy 24%.
Bakkerstraat FC - Sombrero Galaxy 0:10