Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikingur Reykjavik dirkieboys
3-5-2 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 43.1
good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Preotu heeft problemen om de bal te vangen. Preotu speelt de bal door. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kótai geeft een hoge lob. Krefta rent richting de bal. Luvarà onderschept slim de pass. Luvarà draait met de bal, schiet en ... Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 0:1

16e minuut.
Koloskov-Rodosskij passt de bal met de wreef. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Kondev rent richting de bal. Kondev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Preotu geeft een lange en hoge pass. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Luvarà springt en kopt de bal. Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 0:2

26e minuut.
Mazzini passt de bal met de wreef. Luvarà is nu in balbezit. Ülküsoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ülküsoy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Mignolet speelt de bal door. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini passt de bal in één keer door. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Murarczyk geeft de bal voor. Luvarà kopt de bal weg. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Nuhs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 0:3

37e minuut.
Krefta onderschept slim de pass. Luvarà rent richting de bal. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cabała rent richting de bal. Luvarà onderschept slim de pass. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Nuhs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 59%, dirkieboys 41%.
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 0:3

46e minuut.
Kondev speelt de bal door. Măgureanu rent richting de bal. Mignolet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mignolet krijgt een gele kaart. Măgureanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemishko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandekasteele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal in één keer door. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà draait met de bal, schiet en ... Nuhs bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Mazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemishko is nu in balbezit. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 0:4

65e minuut.
Murarczyk geeft een lange en hoge pass. Khánh Minh kopt de bal weg. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondev rent richting de bal. Kondev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 1:4

66e minuut.
Tiefer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mignolet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà geeft een lange en hoge pass. Mazzini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 1:5

69e minuut.
Luvarà is nu in balbezit. Luvarà met een sublieme pass. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 1:6

74e minuut.
Kótai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai passt de bal zonder na te denken. Luvarà is nu in balbezit. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Smaele komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Francomano is nu in balbezit. Francomano geeft de bal voor. Ţugurlan rent richting de bal. Kondev onderschept slim de pass. Kondev passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kondev rent richting de bal. Măgureanu is nu in balbezit. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk geeft de bal voor. Krefta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Măgureanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Coppieters komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 50%, dirkieboys 50%.
Vikingur Reykjavik - dirkieboys 1:6