Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: Lisper Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11607
Lisper bokkenrijders
spitsen naasteen Tactiek 442
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 18
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 1:0

2e minuut.
Merckx heeft problemen om de bal te vangen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. Daar is Coppejans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppejans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Van de Paar trapt de bal weg. Hoelen heeft problemen om de bal te vangen. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 2:0

7e minuut.
Houben kopt de bal weg. Klungelig pakt Coppejans de bal. Coppejans passt de bal in één keer door. Hoelen rent richting de bal. Hoelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 3:0

15e minuut.
Daar is Ceelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clappaert speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Smeets is nu in balbezit. Pissetti onderschept slim de pass. Pissetti met een sublieme pass. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Houben verovert de bal door een tackle van achteren. Houben geeft de bal voor. Baptist kopt de bal weg. Coppejans kan de bal niet met de borst controleren. Coppejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 4:0

22e minuut.
Houben rent richting de bal. Houben passt de bal zonder na te denken. Smeets probeert de bal aan de voet te houden. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Coppejans verovert de bal door een tackle van achteren. Coppejans speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 5:0

27e minuut.
Lootens geeft de bal voor. Baptist heeft problemen om de bal te vangen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. Van de Paar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 6:0

28e minuut.
Verbeeck met een sublieme pass. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Houben met een sublieme pass. Solano probeert naar een medespeler te passen. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 7:0

35e minuut.
Clappaert verovert de bal door een tackle van achteren. Clappaert speelt de bal door. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoelen geeft een lange en hoge pass. Hoceden probeert de bal aan de voet te houden. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Daar is Backeljauw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoelen speelt de bal door. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 8:0

40e minuut.
Van de Paar met een harde bal richting middenveld. Clappaert is nu in balbezit. Clappaert probeert naar een medespeler te passen. Coppejans rent richting de bal. Coppejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 9:0

41e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Coppejans rent richting de bal. Coppejans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 10:0

43e minuut.
Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal zonder na te denken. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Coppejans de bal. Coppejans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 16%, bokkenrijders 84%.
Lisper - bokkenrijders 10:0

47e minuut.
Van de Paar trapt de bal weg van het doel. Hoelen kopt de bal weg. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Eggermont rent richting de bal. Clappaert verovert de bal door een tackle van achteren. Clappaert probeert naar een medespeler te passen. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 11:0

51e minuut.
Houben verovert de bal door een tackle van achteren. Houben geeft de bal voor. Pissetti is nu in balbezit. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Clappaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceelen met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van de Paar trapt de bal weg. Pissetti kopt de bal weg. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans draait met de bal, schiet en ... Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 12:0

54e minuut.
Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeeck passt de bal met de wreef. Backeljauw probeert de bal aan de voet te houden. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Houben is nu in balbezit. Houben passt de bal met de wreef. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 13:0

63e minuut.
Doeltrap. Van de Paar trapt de bal weg van het doel. Pissetti kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ... Van de Paar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Houben onderschept slim de pass. Houben speelt de bal door. Klungelig pakt Ceelen de bal. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Van de Paar trapt de bal weg. Houben kopt de bal weg. Klungelig pakt Backeljauw de bal. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 14:0

67e minuut.
Verbeeck is nu in balbezit. Verbeeck passt de bal met de wreef. Backeljauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans onderschept slim de pass. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 15:0

70e minuut.
Van de Paar trapt de bal weg. Klungelig pakt Clappaert de bal. Clappaert met een sublieme pass. Coppejans rent richting de bal. Coppejans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Solano is nu in balbezit. Baptist legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coppejans kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Van de Paar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 16:0

75e minuut.
Coppejans is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clappaert neemt de hoekschop. Hoelen probeert de bal met de borst te controleren. Hoelen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clappaert zal de hoekschop nemen. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen draait met de bal, schiet en ... Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Hoelen kopt de bal weg. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen passt de bal in één keer door. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel. Van de Paar bokst de bal weg.

81e minuut.
Pissetti probeert naar een medespeler te passen. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Clappaert rent richting de bal. Clappaert geeft de bal voor. Hoelen kopt de bal weg. Coppejans heeft problemen om de bal te vangen. Coppejans draait met de bal, schiet en ... Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - bokkenrijders 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 12%, bokkenrijders 88%.
Lisper - bokkenrijders 17:0