Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: UWFC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32709
UWFC Sombrero Galaxy
Eigen 352 Tactiek Bam*
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Dressler passt de bal in één keer door. Katzenstein rent richting de bal. Katzenstein speelt de bal door. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolumbić met een harde bal richting middenveld. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Delikatny springt en kopt de bal. Bubała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Merchán geeft de bal voor. Vihrovs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fischer. Fischer krijgt een gele kaart. Vihrovs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisheng met een snel genomen vrije trap. Rogozneanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Merchán speelt de bal door. Katzenstein rent richting de bal. Katzenstein passt de bal zonder na te denken. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - Sombrero Galaxy 1:0

29e minuut.
Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılar speelt de bal door. Chvotech rent richting de bal. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fischer rent richting de bal. Vihrovs verovert de bal door een tackle van achteren. Vihrovs geeft de bal voor. Rogozneanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolumbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fischer onderschept slim de pass. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Kiskapusi speelt de bal door. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UWFC - Sombrero Galaxy 1:1

38e minuut.
Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Katzenstein passt de bal in één keer door. Williamson rent richting de bal. Rogozneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UWFC 39%, Sombrero Galaxy 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UWFC - Sombrero Galaxy 1:1

50e minuut.
Haisheng passt de bal in één keer door. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu schiet op doel. Hacılar probeert de bal aan de voet te houden. Kolumbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - Sombrero Galaxy 2:1

52e minuut.
Dressler met een sublieme pass. Haisheng probeert naar een medespeler te passen. Katzenstein rent richting de bal. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs schiet op doel. Kolumbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Haisheng probeert naar een medespeler te passen. Rogozneanu probeert naar een medespeler te passen. Stroe rent richting de bal. Vihrovs verovert de bal door een tackle van achteren. Vihrovs schiet op doel. Kolumbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stroe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haisheng met een snelle inworp. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Delikatny onderschept slim de pass. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Bubała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Merchán probeert naar een medespeler te passen. Dressler rent richting de bal. Dressler passt de bal met de wreef. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UWFC 46%, Sombrero Galaxy 54%.
UWFC - Sombrero Galaxy 2:1