Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 fcvdendereh
barcian Tactiek 1 diepe spits
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
56.9 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Kotyrba is nu in balbezit. Dębicki is nu in balbezit. Dębicki geeft de bal voor. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ... Çekil bokst de bal weg. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 1:0

5e minuut.
Falzetti Giusti speelt de bal door. Fallacara is nu in balbezit. Siewkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siewkowski krijgt een gele kaart. Fallacara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fallacara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Blacharz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcian 13 - fcvdendereh 1:1

5e minuut.
Inworp. Bianchessi met een snelle inworp. Verbist speelt de bal door. Fallacara heeft problemen om de bal te vangen. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Falzetti Giusti speelt de bal door. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Blacharz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Siewkowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Mihnea geeft een hoge lob. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 1:2

17e minuut.
Teterin is nu in balbezit. Teterin geeft een hoge lob. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel. Çekil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcian 13 - fcvdendereh 2:2

18e minuut.
Ivanko geeft een lange en hoge pass. Padilla kopt de bal weg. Daar is Wessner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 3:2

21e minuut.
Wessner geeft een hoge lob. Anders kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falzetti Giusti. Falzetti Giusti krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Wessner verovert de bal door een tackle van achteren. Dedu geeft de bal voor. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Blacharz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcian 13 - fcvdendereh 3:3

28e minuut.
Verbist onderschept slim de pass. Verbist passt de bal zonder na te denken. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Falzetti Giusti draait met de bal, schiet en ... Blacharz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Mihnea de bal. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Treichl. Pache raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Padilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Siewkowski met een sublieme pass. Bianchessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchessi met een sublieme pass. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 47%, fcvdendereh 53%.
barcian 13 - fcvdendereh 3:4

48e minuut.
Palczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palczewski geeft een lange en hoge pass. Padilla geeft de bal voor. Daar is Kotyrba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nagi met de inworp. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal in één keer door. Pache is nu in balbezit. Pache haalt uit met een fantastische trap. Çekil bokst de bal weg. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Blacharz trapt de bal weg van het doel. Treichl kopt de bal weg. Daar is Lisota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzetti Giusti rent richting de bal. Falzetti Giusti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea geeft de bal voor. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Blacharz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Blacharz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 3:5

63e minuut.
Bianchessi is nu in balbezit. Nagi begaat een overtreding. Bianchessi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Treichl met een snel genomen vrije trap. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Blacharz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 3:6

78e minuut.
Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin is nu in balbezit. Verbist onderschept slim de pass. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara schiet op doel. Blacharz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bianchessi geeft een lange en hoge pass. Lisota heeft problemen om de bal te vangen. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Blacharz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 3:7

86e minuut.
Palczewski is nu in balbezit. Treichl begaat een overtreding. Palczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teterin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki geeft een lange en hoge pass. Kotyrba heeft problemen om de bal te vangen. Kotyrba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft een hoge lob. Treichl geeft een hoge lob. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Blacharz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Anders de bal. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Blacharz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - fcvdendereh 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 44%, fcvdendereh 56%.
barcian 13 - fcvdendereh 3:8