Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen RSCL1
442 wim Tactiek Dieu
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Jacobsen Bolvig geeft een hoge lob. Chmela is nu in balbezit. Chmela geeft een hoge lob. Burgers maakt een snoekduik en kopt de bal. İsmayılzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - RSCL1 1:0

16e minuut.
Ayache kopt de bal weg. Georgeson verovert de bal door een tackle van achteren. Pintać is nu in balbezit. Pintać draait met de bal, schiet en ... Larva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tipo ouw mannen - RSCL1 1:1

20e minuut.
Burgers probeert de bal aan de voet te houden. Występski met een sublieme pass. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ... İsmayılzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Turba met een sublieme pass. Chmela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Locatelli. Locatelli krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nurk verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasemägi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurk is nu in balbezit. Nurk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wala is nu in balbezit. Zalomaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zalomaev met een sublieme pass. Pintać rent richting de bal. Pintać draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mammoliti speelt de bal door. Ayache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayache geeft de bal voor. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Występski met een sublieme pass. Jacobsen Bolvig met een sublieme pass. Almarza heeft problemen om de bal te vangen. Chmela is nu in balbezit. Chmela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 37%, RSCL1 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tipo ouw mannen - RSCL1 1:1

52e minuut.
Jacobsen Bolvig passt de bal in één keer door. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft een hoge lob. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Występski met een sublieme pass. Turba is nu in balbezit. Met opzet legt Kasemägi zijn tegenspeler op de grond. Kasemägi krijgt een gele kaart. Turba raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmela met een snel genomen vrije trap. Burgers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - RSCL1 2:1

63e minuut.
Locatelli heeft problemen om de bal te vangen. Kasemägi is nu in balbezit. Kasemägi met een sublieme pass. Pintać rent richting de bal. Pintać haalt uit met een fantastische trap. Larva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Burgers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wala rent richting de bal. Wala speelt de bal door. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ... Paal! İsmayılzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Milanés speelt de bal door. Mammoliti probeert de bal aan de voet te houden. Jacobsen Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsen Bolvig geeft een lange en hoge pass. Burgers kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 33%, RSCL1 67%.
tipo ouw mannen - RSCL1 2:1