Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halder 04 FC Stomperkes
451 Tactiek pog
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Lincar speelt de bal door. Görög is nu in balbezit. Kishishev rent richting de bal. Görög verovert de bal door een tackle van achteren. Görög haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Lincar controleert de bal met de borst. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Malavolta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Dinis heeft problemen om de bal te vangen. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra haalt uit met een fantastische trap. Brokułowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Ban rent richting de bal. Dinis is nu in balbezit. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bervoets passt de bal met de wreef. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra passt de bal in één keer door. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rusinov passt de bal zonder na te denken. Rop is nu in balbezit. Rop speelt de bal door. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kishishev is nu in balbezit. Kishishev passt de bal met de wreef. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban onderschept slim de pass. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kishishev speelt de bal door. Bervoets rent richting de bal. Bervoets passt de bal zonder na te denken. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kishishev met de inworp. Bervoets is nu in balbezit. Bervoets passt de bal in één keer door. Kishishev geeft een lange en hoge pass. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halder 04 44%, FC Stomperkes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halder 04 - FC Stomperkes 0:0

65e minuut.
Stich kopt de bal weg. Peters speelt de bal door. Lincar met een sublieme pass. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög draait met de bal, schiet en ... Malavolta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

82e minuut.
Rop probeert naar een medespeler te passen. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets passt de bal in één keer door. Rusinov rent richting de bal. Rusinov geeft een hoge lob. Brokułowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halder 04 47%, FC Stomperkes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halder 04 - FC Stomperkes 0:0