Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaiserslautern HO Veltem
bàrcàlona Tactiek mid
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Białkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderheyden begaat een overtreding. Białkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Meerbergen verovert de bal door een tackle van achteren. Meerbergen speelt de bal door. Ambrocii rent richting de bal. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Coster rent richting de bal. Chadli onderschept slim de pass. Chadli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:1

16e minuut.
Bruckmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Khasu rent richting de bal. Ambrocii onderschept slim de pass. Ambrocii draait met de bal, schiet en ... Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:2

17e minuut.
Wellens met een sublieme pass. Meerbergen is nu in balbezit. Meerbergen probeert naar een medespeler te passen. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Ravenna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ambrocii de bal. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:3

20e minuut.
Chadli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bruckmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruckmann passt de bal met de wreef. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Haps geeft de bal voor. Meerbergen kopt de bal weg. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:4

30e minuut.
Wellens passt de bal met de wreef. Bruckmann rent richting de bal. Bruckmann geeft een lange en hoge pass. Ambrocii rent richting de bal. Ambrocii draait met de bal, schiet en ... Ravenna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khasu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meerbergen neemt de hoekschop. Ambrocii maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravenna bokst de bal weg.

39e minuut.
Ravenna met een sublieme pass. Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii schiet op doel. Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski met een sublieme pass. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 58%, HO Veltem 42%.
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:4

46e minuut.
Rapatsa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:5

48e minuut.
Meerbergen kan de bal niet met de borst controleren. Meerbergen speelt de bal door. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii schiet op doel. Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ravenna trapt de bal weg van het doel. Wellens kopt de bal weg. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii draait met de bal, schiet en ... Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Vanderheyden kopt de bal weg. Ambrocii rent richting de bal. Ambrocii probeert naar een medespeler te passen. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rapatsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bruckmann probeert naar een medespeler te passen. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Bruckmann met de inworp. Wellens geeft de bal voor. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rapatsa is nu in balbezit. Rapatsa geeft een hoge lob. Meerbergen kopt de bal weg. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii draait met de bal, schiet en ... Ravenna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:6

61e minuut.
Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal in één keer door. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:7

65e minuut.
Duvieusart probeert naar een medespeler te passen. Meerbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerbergen passt de bal met de wreef. Chadli rent richting de bal. Chadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hariga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruckmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Meerbergen met een sublieme pass. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii probeert naar een medespeler te passen. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. Ravenna bokst de bal weg.

81e minuut.
Duvieusart geeft een lange en hoge pass. Ambrocii kopt de bal weg. Daar is Haps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bruckmann met een snelle inworp. Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal met de wreef. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden schiet op doel. Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Wellens probeert naar een medespeler te passen. Bruckmann is nu in balbezit. Bruckmann speelt de bal door. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 76%, HO Veltem 24%.
FC Kaiserslautern - HO Veltem 0:7