Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rooigem Tamanha
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vanmaelsaeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanmaelsaeke geeft de bal voor. Tzoumas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ocean geeft een lange en hoge pass. Tzoumas rent richting de bal. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ... Gérouville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 1:0

8e minuut.
Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós onderschept slim de pass. Csikós passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tzoumas de bal. Tzoumas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Csikós rent richting de bal. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans passt de bal met de wreef. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gérouville maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Durme heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 2:0

13e minuut.
Bignotti passt de bal met de wreef. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo speelt de bal door. Tzoumas is nu in balbezit. Tzoumas draait met de bal, schiet en ... Gérouville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 3:0

18e minuut.
Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Csikós de bal. Vanmaelsaeke rent richting de bal. Vanmaelsaeke haalt uit met een fantastische trap. Gérouville verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Costache geeft de bal voor. Csikós is nu in balbezit. Vandeurzen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csikós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csikós legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gérouville kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csikós rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ocean rent richting de bal. Ocean passt de bal zonder na te denken. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas draait met de bal, schiet en ... Gérouville probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 4:0

25e minuut.
Calzadilla kopt de bal weg. Ocean rent richting de bal. Ocean geeft een hoge lob. Daar is Durme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzoumas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 5:0

27e minuut.
Daar is Bignotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bignotti passt de bal zonder na te denken. Beké rent richting de bal. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel. Gérouville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gérouville trapt de bal weg van het doel. Vanmaelsaeke kopt de bal weg. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 6:0

40e minuut.
Bignotti onderschept slim de pass. Beké is nu in balbezit. Beké passt de bal in één keer door. Vanmaelsaeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 20%, Tamanha 80%.
fc rooigem - Tamanha 7:0

49e minuut.
Calzadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Calzadilla geeft een hoge lob. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Gérouville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 8:0

59e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache passt de bal zonder na te denken. Calzadilla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vandeurzen geeft een hoge lob. Vanmaelsaeke rent richting de bal. Vanmaelsaeke passt de bal zonder na te denken. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 9:0

61e minuut.
Tzoumas rent richting de bal. Vanmaelsaeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke passt de bal zonder na te denken. Daar is Ocean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocean geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Ocean de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandeurzen. Ocean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ocean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vanmaelsaeke is nu in balbezit. Vanmaelsaeke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 10:0

68e minuut.
Gysels is nu in balbezit. Calzadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Calzadilla passt de bal zonder na te denken. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bignotti speelt de bal door. Vanmaelsaeke rent richting de bal. Beké begaat een overtreding. Vanmaelsaeke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vanmaelsaeke kan niet meer verder spelen. Elalmaz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gérouville speelt de bal door. Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla probeert naar een medespeler te passen. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Beké speelt de bal door. Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla geeft een lange en hoge pass. Tzoumas is nu in balbezit. Tzoumas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Daar is Gysels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz passt de bal met de wreef. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Csikós passt de bal in één keer door. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap. Gérouville werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Durme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carrillo neemt de hoekschop. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Tamanha 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 11%, Tamanha 89%.
fc rooigem - Tamanha 11:0