Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.07
  • Stadion: RSCL1 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9963
RSCL1 fcvdendereh
Dieu Tactiek 1 diepe spits
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.1 gemiddelde waardering 55.4
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Nurk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurk probeert naar een medespeler te passen. Pintać is nu in balbezit. Pintać schiet op doel. Çekil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - fcvdendereh 1:0

4e minuut.
Nurk met een sublieme pass. Pintać is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khánh Văn. Khánh Văn krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Verbist is nu in balbezit. Verbist geeft een hoge lob. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. İsmayılzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RSCL1 - fcvdendereh 1:1

13e minuut.
Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli passt de bal met de wreef. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal met de wreef. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Treichl met de inworp. Verbist heeft problemen om de bal te vangen. Verbist met een sublieme pass. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gerasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Gerasimov passt de bal met de wreef. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. İsmayılzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - fcvdendereh 1:2

39e minuut.
Pintać kopt de bal weg. Bianchessi rent richting de bal. Bianchessi met een sublieme pass. Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Verbist rent richting de bal. Verbist speelt de bal door. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 52%, fcvdendereh 48%.
RSCL1 - fcvdendereh 1:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerasimov met een snelle inworp. Verbist geeft een hoge lob. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi haalt uit met een fantastische trap. İsmayılzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dedu. Pintać is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Locatelli wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RSCL1 - fcvdendereh 2:2

62e minuut.
Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Zalomaev heeft problemen om de bal te vangen. Zalomaev passt de bal met de wreef. Nurk rent richting de bal. Nurk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Treichl probeert naar een medespeler te passen. Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal met de wreef. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fallacara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fallacara schiet op doel. İsmayılzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ivanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurk is nu in balbezit. Nurk speelt de bal door. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev schiet op doel. Çekil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Verbist probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gerasimov de bal. Gerasimov geeft de bal voor. Bianchessi geeft een lange en hoge pass. Fallacara springt en kopt de bal. İsmayılzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 47%, fcvdendereh 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RSCL1 - fcvdendereh 2:2