Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamanha chanelteam
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Aelvoet speelt de bal door. Daar is Verdonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aelvoet is nu in balbezit. Olieslagers onderschept slim de pass. Olieslagers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:1

9e minuut.
Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński met een sublieme pass. Korbut is nu in balbezit. Olieslagers bereikt de bal nog maar net als eerste. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:2

13e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Olieslagers bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Olieslagers is nu in balbezit. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

13e minuut.
Korbut rent richting de bal. Olieslagers is nu in balbezit. Korbut rent richting de bal. Olieslagers rent richting de bal. Korbut rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:3

15e minuut.
Qualls kopt de bal weg. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers speelt de bal door. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:4

17e minuut.
Olieslagers passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korbut de bal. Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut onderschept slim de pass. Korbut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gérouville speelt de bal door. Qualls geeft een hoge lob. Olieslagers kopt de bal weg. Korbut heeft problemen om de bal te vangen. Korbut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:5

20e minuut.
Daar is Verdonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdonck passt de bal in één keer door. Beké rent richting de bal. Olieslagers onderschept slim de pass. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Olieslagers bereikt de bal nog maar net als eerste. Olieslagers passt de bal met de wreef. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:6

23e minuut.
Aelvoet met een sublieme pass. Verdonck rent richting de bal. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gérouville met een sublieme pass. Lalinga kopt de bal weg. Klungelig pakt Durme de bal. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers draait met de bal, schiet en ... Gérouville bokst de bal weg.

28e minuut.
Partini is nu in balbezit. Partini geeft een hoge lob. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers schiet op doel. Gérouville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:7

29e minuut.
Aelvoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut onderschept slim de pass. Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. Korbut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:8

32e minuut.
Lalinga is nu in balbezit. Lalinga probeert naar een medespeler te passen. Beké is nu in balbezit. Olieslagers verovert de bal door een tackle van achteren. Olieslagers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:9

39e minuut.
Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers geeft een hoge lob. Lalinga is nu in balbezit. Korbut rent richting de bal. Korbut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamanha 86%, chanelteam 14%.
Tamanha - chanelteam 0:9

47e minuut.
Olieslagers kopt de bal weg. Hongwei is nu in balbezit. Hongwei passt de bal in één keer door. Korbut rent richting de bal. Korbut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Olieslagers is nu in balbezit. Korbut is nu in balbezit. Korbut passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olieslagers de bal. Olieslagers schiet op doel. Gérouville bokst de bal weg.

59e minuut.
Hongwei met een sublieme pass. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers passt de bal in één keer door. Korbut is nu in balbezit. Korbut haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Hermans is nu in balbezit. Hermans geeft een hoge lob. Omozik kopt de bal weg. Korbut is nu in balbezit. Korbut haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysels probeert naar een medespeler te passen. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers draait met de bal, schiet en ... Gérouville probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 0:10

66e minuut.
Beké onderschept slim de pass. Beké probeert naar een medespeler te passen. Aelvoet speelt de bal door. Verdonck rent richting de bal. Verdonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 1:10

69e minuut.
Hermans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Partini met een snelle inworp. Qualls geeft een lange en hoge pass. Korbut springt en kopt de bal. Gérouville verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Partini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korbut kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut passt de bal in één keer door. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. Gérouville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 1:11

79e minuut.
Beké is nu in balbezit. Beké passt de bal met de wreef. Durme is nu in balbezit. Olieslagers onderschept slim de pass. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. Gérouville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Qualls verovert de bal door een tackle van achteren. Lalinga geeft de bal voor. Hermans rent richting de bal. Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. Korbut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hongwei speelt de bal door. Lalinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinga passt de bal met de wreef. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - chanelteam 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamanha 75%, chanelteam 25%.
Tamanha - chanelteam 1:12