Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rooigem Dragonsons
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bignotti passt de bal zonder na te denken. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas passt de bal zonder na te denken. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dekelver is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel. Caspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ocean met een sublieme pass. Csikós is nu in balbezit. Csikós passt de bal zonder na te denken. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel. Caspers bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Inworp. Ocean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csikós probeert naar een medespeler te passen. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel. Caspers bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Dragonsons 1:0

8e minuut.
Tzoumas verovert de bal door een tackle van achteren. Tzoumas passt de bal zonder na te denken. Csikós geeft de bal voor. Priskas is nu in balbezit. Priskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Dragonsons 2:0

9e minuut.
Csikós is nu in balbezit. Csikós probeert naar een medespeler te passen. Martens rent richting de bal. Csikós rent richting de bal. Csikós geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft de bal voor. Csikós kopt de bal weg. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ocean is nu in balbezit. Ocean passt de bal zonder na te denken. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Csikós de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Dekelver rent richting de bal. Dekelver passt de bal zonder na te denken. Bignotti rent richting de bal. Bignotti geeft een lange en hoge pass. Hoste heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Ocean verovert de bal door een tackle van achteren. Ocean passt de bal zonder na te denken. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Caspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Csikós geeft een hoge lob. Caspers probeert naar een medespeler te passen. Calzadilla kopt de bal weg. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ... Caspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ocean rent richting de bal. Ocean geeft een hoge lob. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Priskas is nu in balbezit. Priskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Caspers met een harde bal richting middenveld. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Dragonsons 3:0

35e minuut.
Martens rent richting de bal. Martens passt de bal zonder na te denken. Merckx is nu in balbezit. Csikós onderschept slim de pass. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Dragonsons 4:0

40e minuut.
Calzadilla speelt de bal door. van Gastel rent richting de bal. van Gastel geeft de bal voor. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Csikós schiet op doel. Caspers probeert naar een medespeler te passen. Calzadilla kopt de bal weg. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Merckx geeft de bal voor. Inworp. Ocean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csikós rent richting de bal. Csikós geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tzoumas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Dragonsons 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 18%, Dragonsons 82%.
fc rooigem - Dragonsons 5:0

47e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache geeft een lange en hoge pass. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel. Caspers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - Dragonsons 6:0

53e minuut.
Csikós geeft de bal voor. Caspers speelt de bal door. Dekelver kopt de bal weg. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Calzadilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Himst de bal. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Van Himst geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrillo met de inworp. Tzoumas is nu in balbezit. Tzoumas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bignotti geeft een lange en hoge pass. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas draait met de bal, schiet en ... Benthuys probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ocean neemt de hoekschop. Csikós kan de bal niet met de borst controleren. Csikós geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caspers trapt de bal weg. Bignotti kopt de bal weg. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap. Caspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caspers probeert naar een medespeler te passen. Bignotti kopt de bal weg. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Calzadilla passt de bal in één keer door. Ocean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocean passt de bal zonder na te denken. Tzoumas is nu in balbezit. Carrillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bignotti met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Benthuys zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Benthuys moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Benthuys schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Carrillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Calzadilla probeert naar een medespeler te passen. Ocean rent richting de bal. Ocean passt de bal zonder na te denken. Daar is Tzoumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzoumas speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caspers trapt de bal weg van het doel. Carrillo kopt de bal weg. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 14%, Dragonsons 86%.
fc rooigem - Dragonsons 6:0