Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcvdendereh tipo ouw mannen
1 diepe spits Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten very good
formidable Passen good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Burgers rent richting de bal. Verbist onderschept slim de pass. Verbist speelt de bal door. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 1:0

10e minuut.
Występski met een sublieme pass. Burgers heeft problemen om de bal te vangen. Występski geeft de bal voor. Chmela rent richting de bal. Chmela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goerlandt rent richting de bal. Chmela onderschept slim de pass. Chmela haalt uit met een fantastische trap. Çekil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 1:1

16e minuut.
Khánh Văn rent richting de bal. Chmela begaat een overtreding. Khánh Văn raakt geblesseerd tijdens het duel. Renquin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neubeck is nu in balbezit. Fallacara onderschept slim de pass. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Larva bokst de bal weg. Klungelig pakt Georgeson de bal. Deutsch rent richting de bal. Deutsch geeft een lange en hoge pass. Chmela rent richting de bal. Chmela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Treichl geeft een lange en hoge pass. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Falzetti Giusti passt de bal in één keer door. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev passt de bal in één keer door. Występski probeert naar een medespeler te passen. Burgers is nu in balbezit. Burgers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fallacara heeft problemen om de bal te vangen. Verbist is nu in balbezit. Verbist passt de bal in één keer door. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 2:1

33e minuut.
Verbist is nu in balbezit. Verbist passt de bal in één keer door. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Falzetti Giusti geeft de bal voor. Fallacara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 3:1

41e minuut.
Falzetti Giusti is nu in balbezit. Georgeson verovert de bal door een tackle van achteren. Fallacara onderschept slim de pass. Fallacara schiet op doel. Larva probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcvdendereh 38%, tipo ouw mannen 62%.
fcvdendereh - tipo ouw mannen 3:1

46e minuut.
Chessio heeft problemen om de bal te vangen. Chmela rent richting de bal. Chmela heeft problemen om de bal te vangen. Chmela haalt uit met een fantastische trap. Çekil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Deutsch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bianchessi met de inworp. Verbist geeft een lange en hoge pass. Fallacara maakt een snoekduik en kopt de bal. Larva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Falzetti Giusti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verbist probeert naar een medespeler te passen. Deutsch is nu in balbezit. Fallacara verovert de bal door een tackle van achteren. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Larva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Treichl met een sublieme pass. Bianchessi rent richting de bal. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Larva bokst de bal weg.

58e minuut.
Fallacara is nu in balbezit. Falzetti Giusti probeert naar een medespeler te passen. Fallacara rent richting de bal. Fallacara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 4:1

59e minuut.
Burgers heeft problemen om de bal te vangen. Burgers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deutsch de bal. Fallacara onderschept slim de pass. Fallacara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Występski is nu in balbezit. Występski geeft de bal voor. Chmela is nu in balbezit. Chmela schiet op doel. Çekil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 4:2

65e minuut.
Fallacara probeert naar een medespeler te passen. Falzetti Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzetti Giusti probeert naar een medespeler te passen. Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist schiet op doel. Larva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 5:2

66e minuut.
Występski is nu in balbezit. Fallacara verovert de bal door een tackle van achteren. Fallacara met een sublieme pass. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel. Çekil bokst de bal weg.

68e minuut.
Falzetti Giusti met een sublieme pass. Daar is Verbist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbist geeft een hoge lob. Fallacara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 6:2

69e minuut.
Deutsch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bianchessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verbist geeft de bal voor. Fallacara springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Evans met de inworp. Jacobsen Bolvig rent richting de bal. Goerlandt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goerlandt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Chmela verovert de bal door een tackle van achteren. Wala rent richting de bal. Wala passt de bal met de wreef. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela haalt uit met een fantastische trap. Çekil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Fallacara kopt de bal weg. Falzetti Giusti rent richting de bal. Daar is Falzetti Giusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzetti Giusti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 7:2

80e minuut.
Deutsch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falzetti Giusti met een snelle inworp. Verbist geeft een hoge lob. Fallacara maakt een snoekduik en kopt de bal. Larva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Burgers is nu in balbezit. Verbist verovert de bal door een tackle van achteren. Verbist passt de bal met de wreef. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jacobsen Bolvig geeft een lange en hoge pass. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chmela raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmela neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Çekil bokst de bal weg.

86e minuut.
Falzetti Giusti rent richting de bal. Falzetti Giusti passt de bal zonder na te denken. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Georgeson de bal onder controle te krijgen. Larva bokst de bal weg. Verbist is nu in balbezit. Verbist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - tipo ouw mannen 8:2

88e minuut.
Burgers passt de bal met de wreef. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski geeft een lange en hoge pass. Chmela is nu in balbezit. Chmela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcvdendereh 37%, tipo ouw mannen 63%.
fcvdendereh - tipo ouw mannen 8:2