Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stomperkes FC Kaiserslautern
pog Tactiek bàrcàlona
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
49.7 gemiddelde waardering 32.7
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Korczyński is nu in balbezit. Korczyński passt de bal zonder na te denken. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa schiet op doel. Ravenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 1:0

3e minuut.
Lincar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapatsa. Lincar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scarpa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 2:0

8e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korczyński de bal. Haps bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński onderschept slim de pass. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khasu heeft problemen om de bal te vangen. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 3:0

10e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters probeert naar een medespeler te passen. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 4:0

12e minuut.
Khasu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peters geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scarpa maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 5:0

17e minuut.
Herényi kopt de bal weg. Stolyar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zala. Zala krijgt een gele kaart. Stolyar raakt geblesseerd tijdens het duel. Korczyński met een snel genomen vrije trap. Stolyar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Zala rent richting de bal. Zala geeft een hoge lob. Scarpa met een sublieme pass. Korczyński heeft problemen om de bal te vangen. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Ravenna bokst de bal weg. Klungelig pakt Stolyar de bal. Stolyar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 6:0

20e minuut.
Stolyar geeft een hoge lob. Lincar met een sublieme pass. Korczyński heeft problemen om de bal te vangen. Korczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stolyar rent richting de bal. Stolyar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Korczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyński passt de bal zonder na te denken. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. Ravenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 7:0

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jaeger stond buitenspel. Dinis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scarpa kopt de bal weg. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hariga geeft een hoge lob. Wierzbowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Diţă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 8:0

41e minuut.
Daar is Diţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaeger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Małaniak neemt vlug de vrije trap. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dinis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stolyar kopt de bal weg. Daar is Rapatsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 22%, FC Kaiserslautern 78%.
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 8:0

48e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa rent richting de bal. Korczyński is nu in balbezit. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 9:0

53e minuut.
Diţă kopt de bal weg. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Scarpa rent richting de bal. Scarpa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Peters heeft problemen om de bal te vangen. Peters speelt de bal door. Scarpa rent richting de bal. Scarpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 10:0

60e minuut.
Inworp. Gettler komt het veld opgelopen. Chaniewski komt het veld opgelopen. Van Den Brempt komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Korczyński heeft problemen om de bal te vangen. Korczyński met een sublieme pass. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Zala probeert de bal aan de voet te houden. Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 11:0

67e minuut.
Rapatsa is nu in balbezit. Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar passt de bal zonder na te denken. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniewski speelt de bal door. Lincar speelt de bal door. Klungelig pakt Scarpa de bal. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 12:0

72e minuut.
Hariga geeft de bal voor. Chaniewski kopt de bal weg. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar schiet op doel. Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 13:0

75e minuut.
Chaniewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lincar de bal. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Scarpa controleert de bal met de borst. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski geeft een hoge lob. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Chaniewski met de inworp. Gettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettler passt de bal zonder na te denken. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar schiet op doel. Ravenna bokst de bal weg.

86e minuut.
Herényi met een sublieme pass. Daar is Lincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincar passt de bal zonder na te denken. Scarpa rent richting de bal. Scarpa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 14:0

88e minuut.
Chaniewski met een sublieme pass. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar passt de bal zonder na te denken. Scarpa rent richting de bal. Scarpa schiet op doel. Ravenna bokst de bal weg. Korczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Diţă kopt de bal weg. Rapatsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar onderschept slim de pass. Lincar geeft de bal voor. Scarpa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 23%, FC Kaiserslautern 77%.
FC Stomperkes - FC Kaiserslautern 15:0