Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stomperkes fcvdendereh
pog Tactiek 1 diepe spits
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 51.6
formidabel Schieten solide
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen matig


1e minuut.
Stolyar rent richting de bal. Stolyar geeft een hoge lob. Lincar kopt de bal weg. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Scarpa passt de bal zonder na te denken. Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Lincar passt de bal in één keer door. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa schiet op doel. Çekil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Falzetti Giusti probeert naar een medespeler te passen. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak is nu in balbezit. Fallacara verovert de bal door een tackle van achteren. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Stolyar passt de bal met de wreef. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters geeft de bal voor. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stolyar rent richting de bal. Dedu is nu in balbezit. Dedu geeft een lange en hoge pass. Stolyar rent richting de bal. Stolyar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Małaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaniak met een sublieme pass. Korczyński rent richting de bal. Korczyński schiet op doel. Çekil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - fcvdendereh 1:0

19e minuut.
Falzetti Giusti is nu in balbezit. Dinis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falzetti Giusti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falzetti Giusti wilt de vrije trap nemen. Fallacara krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Falzetti Giusti probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diţă. Falzetti Giusti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falzetti Giusti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fallacara is nu in balbezit. Herényi begaat een overtreding. Fallacara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verbist neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dedu geeft de bal voor. Verbist kopt de bal weg. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Falzetti Giusti heeft problemen om de bal te vangen. Falzetti Giusti schiet op doel. Brokułowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Peters rent richting de bal. Peters passt de bal in één keer door. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - fcvdendereh 2:0

31e minuut.
Castrillón met een sublieme pass. Daar is Stolyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treichl rent richting de bal. Stolyar onderschept slim de pass. Stolyar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Perazić geeft de bal voor. Inworp. Lincar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korczyński probeert de bal met de borst te controleren. Korczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Peters passt de bal in één keer door. Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal in één keer door. Korczyński rent richting de bal. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. Çekil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Van de Kaart kopt de bal weg. Falzetti Giusti rent richting de bal. Diţă onderschept slim de pass. Diţă geeft een lange en hoge pass. Scarpa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - fcvdendereh 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 41%, fcvdendereh 59%.
FC Stomperkes - fcvdendereh 3:0

46e minuut.
Falzetti Giusti is nu in balbezit. Falzetti Giusti passt de bal in één keer door. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Brokułowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - fcvdendereh 3:1

47e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Castrillón speelt de bal door. Bianchessi probeert de bal aan de voet te houden. Scarpa rent richting de bal. Scarpa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Lincar speelt de bal door. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Çekil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - fcvdendereh 4:1

62e minuut.
Doeltrap. Gettler komt het veld opgelopen. Chaniewski komt het veld opgelopen. Van Den Brempt komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Verbist rent richting de bal. Falzetti Giusti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diţă. Falzetti Giusti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verbist neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Falzetti Giusti passt de bal met de wreef. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchessi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchessi draait met de bal, schiet en ... Van Den Brempt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Korczyński de bal. Korczyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Van de Kaart de bal onder controle te krijgen. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Falzetti Giusti onderschept slim de pass. Falzetti Giusti met een sublieme pass. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara schiet op doel. Van Den Brempt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - fcvdendereh 4:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bianchessi met de inworp. Verbist geeft een hoge lob. Fallacara maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Den Brempt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Korczyński de bal. Van de Kaart is nu in balbezit. Scarpa onderschept slim de pass. Korczyński rent richting de bal. Korczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Diţă kopt de bal weg. Perazić rent richting de bal. Korczyński rent richting de bal. Korczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - fcvdendereh 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 43%, fcvdendereh 57%.
FC Stomperkes - fcvdendereh 5:2