Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen Dragonsons
Defend Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 17
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Martens probeert naar een medespeler te passen. Dekelver is nu in balbezit. Burgers met een sublieme pass. Chmela rent richting de bal. Chmela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Neubeck met een sublieme pass. Burgers is nu in balbezit. Burgers passt de bal met de wreef. Chmela rent richting de bal. Chmela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoste. Chmela raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgers met een snel genomen vrije trap. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmela rent richting de bal. Chmela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Burgers onderschept slim de pass. Burgers speelt de bal door. Daar is Występski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski schiet op doel. De bal raakt de paal. Chmela krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter geeft een lange en hoge pass. Chmela is nu in balbezit. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burgers is nu in balbezit. Burgers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Dragonsons 1:0

29e minuut.
Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski passt de bal in één keer door. Chmela heeft problemen om de bal te vangen. Chmela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Występski met een sublieme pass. Burgers is nu in balbezit. Burgers passt de bal zonder na te denken. Chmela is nu in balbezit. Chmela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Dragonsons 2:0

36e minuut.
Wala passt de bal zonder na te denken. Jacobsen Bolvig geeft een hoge lob. Chmela krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Van Himst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Dragonsons 3:0

38e minuut.
Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski geeft de bal voor. Daar is Van Himst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 26%, Dragonsons 74%.
tipo ouw mannen - Dragonsons 3:0

47e minuut.
Benthuys geeft een lange en hoge pass. Występski is nu in balbezit. Występski probeert naar een medespeler te passen. Chmela heeft problemen om de bal te vangen. Chmela schiet op doel. Caspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chmela rent richting de bal. De bal raakt de paal. Chmela rent richting de bal. Chmela haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Merckx is nu in balbezit. Merckx speelt de bal door. Dekelver is nu in balbezit. Chmela verovert de bal door een tackle van achteren. Chmela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Neubeck passt de bal zonder na te denken. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala passt de bal met de wreef. Chmela rent richting de bal. Chmela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Dragonsons 4:0

67e minuut.
Występski met een sublieme pass. Wala is nu in balbezit. Występski geeft een lange en hoge pass. Chmela is nu in balbezit. Chmela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Dragonsons 5:0

69e minuut.
Występski probeert de bal aan de voet te houden. Coninx is nu in balbezit. Występski onderschept slim de pass. Występski geeft een hoge lob. Chmela springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Występski speelt de bal door. Wala heeft problemen om de bal te vangen. Wala passt de bal met de wreef. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Dragonsons 6:0

76e minuut.
Hoste is nu in balbezit. Hoste geeft de bal voor. Wala kopt de bal weg. Chmela is nu in balbezit. Chmela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jacobsen Bolvig passt de bal met de wreef. Burgers geeft de bal voor. Występski is nu in balbezit. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Burgers rent richting de bal. Burgers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benthuys de bal. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Dragonsons 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 21%, Dragonsons 79%.
tipo ouw mannen - Dragonsons 7:0