Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamanha HO Veltem
Normal Tactiek mid
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Wellens probeert naar een medespeler te passen. Ambrocii is nu in balbezit. Hermans rent richting de bal. Ambrocii onderschept slim de pass. Ambrocii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:1

7e minuut.
Chadli is nu in balbezit. Vanderheyden rent richting de bal. Gysels is nu in balbezit. Chadli onderschept slim de pass. Chadli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:2

8e minuut.
Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderheyden probeert naar een medespeler te passen. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel. Gérouville bokst de bal weg.

16e minuut.
Meerbergen verovert de bal door een tackle van achteren. Meerbergen geeft een hoge lob. Durme heeft problemen om de bal te vangen. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:3

16e minuut.
Aelvoet probeert naar een medespeler te passen. Verdonck rent richting de bal. Verdonck passt de bal in één keer door. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:4

18e minuut.
Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrocii heeft problemen om de bal te vangen. Ambrocii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:5

20e minuut.
Duvieusart kopt de bal weg. Meerbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerbergen geeft de bal voor. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Gérouville bokst de bal weg.

22e minuut.
Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal in één keer door. Chadli is nu in balbezit. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:6

24e minuut.
Durme heeft problemen om de bal te vangen. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii schiet op doel. Hermans probeert de bal aan de voet te houden. Gérouville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Beké probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chadli rent richting de bal. Gysels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chadli raakt geblesseerd tijdens het duel. Wellens wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:7

31e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli speelt de bal door. Ambrocii heeft problemen om de bal te vangen. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ambrocii geeft een lange en hoge pass. Daar is Aelvoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellens probeert naar een medespeler te passen. Chadli is nu in balbezit. Chadli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bruckmann passt de bal zonder na te denken. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:8

37e minuut.
Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Mul de bal. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Coomans passt de bal met de wreef. Bruckmann is nu in balbezit. Bruckmann speelt de bal door. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Durme heeft problemen om de bal te vangen. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Hermans probeert de bal aan de voet te houden. Gérouville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:9

44e minuut.
Aelvoet passt de bal met de wreef. De Mul is nu in balbezit. Vanderheyden is nu in balbezit. Daar is Vanderheyden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderheyden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamanha 91%, HO Veltem 9%.
Tamanha - HO Veltem 0:9

47e minuut.
Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli passt de bal in één keer door. Daar is Ambrocii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hermans de bal onder controle te krijgen. Gérouville kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bruckmann neemt de hoekschop. Ambrocii rent richting de bal. Ambrocii schiet op doel. Gérouville bokst de bal weg. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:10

48e minuut.
Hermans rent richting de bal. Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii schiet op doel. Gérouville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerbergen geeft een hoge lob. Chadli is nu in balbezit. Chadli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:11

58e minuut.
Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli onderschept slim de pass. Chadli speelt de bal door. Daar is Vanderheyden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vandeurzen rent richting de bal. Ambrocii onderschept slim de pass. Ambrocii passt de bal zonder na te denken. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Gérouville verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Vandeurzen met de inworp. Gysels rent richting de bal. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann passt de bal in één keer door. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann passt de bal met de wreef. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Gérouville probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:12

78e minuut.
Bruckmann geeft een hoge lob. Vandeurzen heeft problemen om de bal te vangen. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Hermans probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ambrocii rent richting de bal. Hermans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ambrocii is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermans geeft een lange en hoge pass. Chadli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wellens probeert naar een medespeler te passen. Meerbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerbergen probeert naar een medespeler te passen. Bruckmann rent richting de bal. Bruckmann met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Bruckmann passt de bal in één keer door. Chadli heeft problemen om de bal te vangen. Chadli passt de bal zonder na te denken. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - HO Veltem 0:13

85e minuut.
Van Dael geeft een lange en hoge pass. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden passt de bal in één keer door. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamanha 80%, HO Veltem 20%.
Tamanha - HO Veltem 0:13