Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rooigem FC Kaiserslautern
532 Tactiek bàrcàlona
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
50.5 gemiddelde waardering 32.7
very good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Ocean kopt de bal weg. Zala probeert de bal met de borst te controleren. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Kaiserslautern 1:0

9e minuut.
van Gastel is nu in balbezit. Ocean is nu in balbezit. Ocean passt de bal met de wreef. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Jaeger. Goede buitenspelval van de verdediging. Calzadilla neemt vlug de vrije trap. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ... Ravenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Vanmaelsaeke verovert de bal door een tackle van achteren. Vanmaelsaeke probeert naar een medespeler te passen. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke is nu in balbezit. Vanmaelsaeke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas passt de bal zonder na te denken. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Kaiserslautern 2:0

28e minuut.
Coster is nu in balbezit. Ocean onderschept slim de pass. Ocean met een sublieme pass. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Haps geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrillo met de inworp. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Calzadilla passt de bal in één keer door. Bignotti rent richting de bal. Bignotti passt de bal met de wreef. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 32%, FC Kaiserslautern 68%.
fc rooigem - FC Kaiserslautern 2:0

50e minuut.
Prieto speelt de bal door. Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Zala is nu in balbezit. Csikós onderschept slim de pass. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ocean kopt de bal weg. Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Kaiserslautern 3:0

80e minuut.
Jaeger met een snelle inworp. Rapatsa met een sublieme pass. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski schiet op doel. Chueu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Kaiserslautern 3:1

82e minuut.
Bignotti is nu in balbezit. Tzoumas is nu in balbezit. Met opzet legt Rapatsa zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rapatsa naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tzoumas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bignotti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csikós krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 28%, FC Kaiserslautern 72%.
fc rooigem - FC Kaiserslautern 3:1