Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Veltem chanelteam
mid Tactiek 442
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Olieslagers is nu in balbezit. Duvieusart speelt de bal door. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Eröz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bruckmann met de inworp. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens passt de bal met de wreef. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - chanelteam 1:0

11e minuut.
Partini passt de bal in één keer door. Omozik is nu in balbezit. Omozik passt de bal met de wreef. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Raican kopt de bal weg. Omozik is nu in balbezit. Zakrzyński rent richting de bal. Omozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik haalt uit met een fantastische trap. Walem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Zakrzyński rent richting de bal. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli passt de bal met de wreef. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Olieslagers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens onderschept slim de pass. Wellens probeert naar een medespeler te passen. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chadli passt de bal met de wreef. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ambrocii de bal. Ambrocii draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Partini passt de bal zonder na te denken. Omozik is nu in balbezit. Omozik speelt de bal door. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers draait met de bal, schiet en ... Walem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Walem trapt de bal weg. Klungelig pakt Partini de bal. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Partini onderschept slim de pass. Partini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Duvieusart geeft een lange en hoge pass. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden passt de bal met de wreef. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 47%, chanelteam 53%.
HO Veltem - chanelteam 1:0

48e minuut.
Wellens speelt de bal door. Vanderheyden heeft problemen om de bal te vangen. Partini rent richting de bal. Vanderheyden onderschept slim de pass. Vanderheyden probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Vanderheyden de bal onder controle te krijgen. Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal met de wreef. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii schiet op doel. Eröz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bruckmann speelt de bal door. Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - chanelteam 2:0

57e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips passt de bal in één keer door. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers geeft een lange en hoge pass. Omozik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Wellens is nu in balbezit. Wellens passt de bal zonder na te denken. Chadli is nu in balbezit. Chadli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - chanelteam 3:0

64e minuut.
Zakrzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Omozik is nu in balbezit. Omozik passt de bal in één keer door. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers schiet op doel. Walem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Foszmańczyk de bal. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ambrocii rent richting de bal. Raican tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrocii is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meerbergen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vanderheyden controleert de bal met de borst. Vanderheyden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Van Dael speelt de bal door. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel. Foszmańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eröz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - chanelteam 4:0

82e minuut.
Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden passt de bal met de wreef. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Foszmańczyk is nu in balbezit. Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Duvieusart probeert naar een medespeler te passen. Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann passt de bal in één keer door. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wellens kopt de bal weg. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakrzyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 38%, chanelteam 62%.
HO Veltem - chanelteam 4:0