Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Around The World FC. Wysiołek Luborzycki
4-3-3 Tactiek na mocnych
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


7e minuut.
San Juan rent richting de bal. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa passt de bal in één keer door. Daar is Christinakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christinakis schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno rent richting de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC. Wysiołek Luborzycki 0:1

30e minuut.
MacKechnie passt de bal in één keer door. Molok rent richting de bal. Met opzet legt Pascalin zijn tegenspeler op de grond. Pascalin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 63%, FC. Wysiołek Luborzycki 37%.
Around The World - FC. Wysiołek Luborzycki 0:1

46e minuut.
Pascalin passt de bal in één keer door. Dłużewski rent richting de bal. Capuano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dłużewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dłużewski kan niet meer verder spelen. Junerud komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Valtancoli onderschept slim de pass. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa onderschept slim de pass. Pósa geeft een lange en hoge pass. San Juan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Valtancoli verovert de bal door een tackle van achteren. Valtancoli geeft een hoge lob. MacKechnie speelt de bal door. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Scarpinelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Capuano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pósa is nu in balbezit. Pósa geeft een lange en hoge pass. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ercin de bal. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Around The World - FC. Wysiołek Luborzycki 1:1

77e minuut.
Junerud rent richting de bal. Junerud probeert naar een medespeler te passen. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
MacKechnie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKechnie passt de bal zonder na te denken. Vozarik geeft een hoge lob. MacKechnie springt en kopt de bal. Ragno maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ragno kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Keller krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 55%, FC. Wysiołek Luborzycki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Around The World - FC. Wysiołek Luborzycki 1:1