Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.08
  • Stadion: Heima
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9130
Sigur Ducatiteam
svefn-g-englar 2 Tactiek Desmoduce
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 58.7
redelijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Vanthornhout passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Wolf de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beldemir. Beldemir krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Mirabilio rent richting de bal. Mirabilio passt de bal zonder na te denken. Rachinger probeert naar een medespeler te passen. Pappapino rent richting de bal. Pappapino geeft de bal voor. Pot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Annik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pappapino neemt de hoekschop. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek haalt uit met een fantastische trap. Pot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rachinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Witaszek de bal. Rachinger speelt de bal door. Witaszek is nu in balbezit. Witaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - Ducatiteam 0:1

17e minuut.
Beldemir is nu in balbezit. Beldemir passt de bal met de wreef. Pappapino speelt de bal door. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pappapino geeft de bal voor. Thông probeert de bal met de borst te controleren. Witaszek is nu in balbezit. Witaszek haalt uit met een fantastische trap. Pot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - Ducatiteam 0:2

21e minuut.
Mirabilio rent richting de bal. Mirabilio geeft een hoge lob. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rachinger speelt de bal door. Pot probeert naar een medespeler te passen. Mirabilio controleert de bal met de borst. Rendón geeft een lange en hoge pass. Uyterhoeven krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

41e minuut.
Pappapino met een sublieme pass. Klungelig pakt Annik de bal. Vanthornhout is nu in balbezit. Beldemir onderschept slim de pass. Beldemir schiet op doel. Pot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 58%, Ducatiteam 42%.
Sigur - Ducatiteam 0:2

47e minuut.
Pappapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Millecamps verovert de bal door een tackle van achteren. Pappapino is nu in balbezit. Pappapino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kasmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys onderschept slim de pass. Tys passt de bal in één keer door. Geerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts schiet op doel. Lipko bokst de bal weg.

49e minuut.
Mirabilio kopt de bal weg. Thông geeft een hoge lob. Karpel is nu in balbezit. Uyterhoeven onderschept slim de pass. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap. Lipko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft een hoge lob. Karpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pappapino is nu in balbezit. Pappapino speelt de bal door. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir schiet op doel. Paal! Witaszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - Ducatiteam 0:3

84e minuut.
Čuvalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuvalo passt de bal met de wreef. Pappapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappapino geeft een lange en hoge pass. Witaszek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Mirabilio rent richting de bal. De Wolf geeft een hoge lob. Karpel is nu in balbezit. Karpel geeft een lange en hoge pass. Beldemir springt en kopt de bal. Pot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - Ducatiteam 0:4

87e minuut.
Tys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foglar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 49%, Ducatiteam 51%.
Sigur - Ducatiteam 0:4