Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Wysiołek Luborzycki V for S
na mocnych Tactiek 2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten incredible
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Madrazo rent richting de bal. Madrazo geeft de bal voor. Tapar kopt de bal weg. Doesburg heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
MacKechnie probeert naar een medespeler te passen. Junerud heeft problemen om de bal te vangen. Junerud met een sublieme pass. Ragno rent richting de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:0

13e minuut.
Harsono met een harde bal richting middenveld. Tapar kopt de bal weg. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Locke is nu in balbezit. Locke schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doesburg geeft een hoge lob. Daar is Valtancoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locke rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Locke rent richting de bal. MacKechnie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Locke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tonelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doesburg springt en kopt de bal. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Junerud de bal. Locke is nu in balbezit. Locke passt de bal met de wreef. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valtancoli is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kowalec zal de hoekschop nemen. Doesburg krijgt zijn hoofd ertegen. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:2

25e minuut.
Kowalec speelt de bal door. Locke rent richting de bal. Locke speelt de bal door. Klungelig pakt Doesburg de bal. Doesburg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ercin is nu in balbezit. Ercin geeft een hoge lob. Doesburg probeert de bal aan de voet te houden. Murgoci geeft de bal voor. Doesburg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:3

37e minuut.
Tapar speelt de bal door. Madrazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrazo probeert naar een medespeler te passen. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg schiet op doel. Branch bokst de bal weg. Kowalec geeft een hoge lob. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Doesburg rent richting de bal. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Valtancoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 55%, V for S 45%.
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:3

53e minuut.
Uria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madrazo rent richting de bal. Madrazo met een sublieme pass. MacKechnie rent richting de bal. MacKechnie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Uria geeft een hoge lob. Cardia is nu in balbezit. Cardia geeft een lange en hoge pass. Doesburg maakt een snoekduik en kopt de bal. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Madrazo probeert de bal aan de voet te houden. Vozarik rent richting de bal. Vozarik speelt de bal door. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Spinelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Tapar de bal. Murgoci geeft een lange en hoge pass. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:4

87e minuut.
Valtancoli kopt de bal weg. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Doesburg rent richting de bal. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Scarpinelli de bal. Locke is nu in balbezit. Locke haalt uit met een fantastische trap. Branch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 50%, V for S 50%.
FC. Wysiołek Luborzycki - V for S 1:5