Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kfc Germinal City Rijkevorsel LOZERS
maco Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 52.7
weak Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis geeft een hoge lob. Daar is Baloyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździor is nu in balbezit. Paździor schiet op doel. Venâncio bokst de bal weg. Klungelig pakt Baloyi de bal. Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Stazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stazu geeft de bal voor. Paździor is nu in balbezit. Paździor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sałek probeert naar een medespeler te passen. Bölen probeert naar een medespeler te passen. Stazu heeft problemen om de bal te vangen. Stazu schiet op doel. Păun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaría speelt de bal door. Daar is Paździor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździor draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:1

27e minuut.
De Corte is nu in balbezit. De Corte passt de bal met de wreef. Paździor is nu in balbezit. Paździor schiet op doel. Venâncio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:2

29e minuut.
Kravička geeft een hoge lob. Stazu rent richting de bal. Păun onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stazu zal de hoekschop nemen. Paal! Venâncio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Paździor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:3

35e minuut.
Fogsgaard geeft een lange en hoge pass. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazu onderschept slim de pass. Stazu schiet op doel. Venâncio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:4

38e minuut.
Baloyi geeft een hoge lob. Iacomi rent richting de bal. Kravička probeert naar een medespeler te passen. Stazu rent richting de bal. Stazu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 70%, LOZERS 30%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:4

48e minuut.
Stazu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kerkum komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Baloyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kordić komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bănescu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Fogsgaard de bal onder controle te krijgen. Kravička rent richting de bal. Kravička geeft een hoge lob. Paździor maakt een snoekduik en kopt de bal. Venâncio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Păun bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:5

62e minuut.
Iacomi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sałek de bal. Bölen met een sublieme pass. Kerkum is nu in balbezit. Kerkum geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paździor rent richting de bal. Paździor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:6

84e minuut.
Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kerkum met de inworp. De Corte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bölen geeft een lange en hoge pass. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. Delmulle rent richting de bal. Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Paździor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 74%, LOZERS 26%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:6