Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Brugge Ksvv fc fredjie_14
523 Tactiek ff
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
44.4 gemiddelde waardering 33.4
good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


9e minuut.
Ostafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ostafiński geeft een hoge lob. Parret met een sublieme pass. Junqueiro is nu in balbezit. Junqueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
García Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Pypers rent richting de bal. Eldemir rent richting de bal. Eldemir draait met de bal, schiet en ... Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - fc fredjie_14 0:1

28e minuut.
Ostafiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Cabrera de bal. Parret speelt de bal door. Baud rent richting de bal. Baud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 41%, fc fredjie_14 59%.
Cercle Brugge Ksvv - fc fredjie_14 0:1

50e minuut.
Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Junqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueiro draait met de bal, schiet en ... Teplý probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Hebda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochet rent richting de bal. Rochet probeert naar een medespeler te passen. Eldemir is nu in balbezit. Eldemir schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Furtek rent richting de bal. Furtek probeert naar een medespeler te passen. Baud rent richting de bal. Baud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Stănăşel met de inworp. Panne is nu in balbezit. Ostafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ostafiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cercle Brugge Ksvv - fc fredjie_14 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 44%, fc fredjie_14 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cercle Brugge Ksvv - fc fredjie_14 1:1