Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducatiteam hogerop vinkt
Desmoduce Tactiek 4 4 2
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 53.9
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir is nu in balbezit. Beldemir passt de bal in één keer door. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kralj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pappapino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rachinger onderschept slim de pass. Rachinger speelt de bal door. Beldemir rent richting de bal. Beldemir haalt uit met een fantastische trap. Green Jensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducatiteam - hogerop vinkt 1:0

14e minuut.
Beldemir speelt de bal door. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janusch maakt een afschuwelijke overtreding. Witaszek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Witaszek kan niet meer verder spelen. Porcello komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Janusch probeert de bal aan de voet te houden. Kralj verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirabilio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beldemir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasmo verovert de bal door een tackle van achteren. Kasmo passt de bal in één keer door. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducatiteam - hogerop vinkt 2:0

27e minuut.
Dikici is nu in balbezit. Dikici met een sublieme pass. Zaferalan speelt de bal door. Daar is van Beukering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beukering haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wijas rent richting de bal. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan passt de bal met de wreef. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dikici onderschept slim de pass. Dikici speelt de bal door. Wijas rent richting de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducatiteam 49%, hogerop vinkt 51%.
Ducatiteam - hogerop vinkt 2:0

55e minuut.
Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Dikici rent richting de bal. Dikici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wijas de bal. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Lipko bokst de bal weg.

59e minuut.
Inworp. Mirabilio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello geeft een hoge lob. Kralj probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtejaru speelt de bal door. Mirabilio met een sublieme pass. Beldemir rent richting de bal. Beldemir schiet op doel. Green Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuvalo onderschept slim de pass. Dikici rent richting de bal. Čuvalo verovert de bal door een tackle van achteren. Čuvalo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karpel geeft een hoge lob. Porcello is nu in balbezit. Virtejaru begaat een overtreding. Virtejaru krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Porcello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello verovert de bal door een tackle van achteren. Porcello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducatiteam - hogerop vinkt 3:0

81e minuut.
Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Daar is Pappapino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappapino speelt de bal door. Beldemir is nu in balbezit. Beldemir haalt uit met een fantastische trap. Green Jensen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducatiteam - hogerop vinkt 4:0

87e minuut.
Beldemir is nu in balbezit. Beldemir passt de bal zonder na te denken. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachinger probeert naar een medespeler te passen. Beldemir is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducatiteam 34%, hogerop vinkt 66%.
Ducatiteam - hogerop vinkt 4:0