Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc fredjie_14 Kfc Germinal City Rijkevorsel
ff Tactiek maco
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 29.5
adequate Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


16e minuut.
Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir is nu in balbezit. Eldemir passt de bal zonder na te denken. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet schiet op doel. Venâncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Păun geeft een lange en hoge pass. Smalec heeft problemen om de bal te vangen. Frančišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančišković haalt uit met een fantastische trap. Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Kfc Germinal City Rijkevorsel 0:1

36e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Commerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Commerman geeft een hoge lob. Rochet rent richting de bal. Rochet haalt uit met een fantastische trap. Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Przybyszewski geeft een hoge lob. Diculescu probeert de bal met de borst te controleren. Diculescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sałek de bal. Sałek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fredjie_14 50%, Kfc Germinal City Rijkevorsel 50%.
fc fredjie_14 - Kfc Germinal City Rijkevorsel 0:1

52e minuut.
Pypers met de inworp. Eldemir rent richting de bal. Diculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diculescu krijgt een gele kaart. Eldemir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Penza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Venâncio met een harde bal richting middenveld. García Cabrera kopt de bal weg. Eldemir is nu in balbezit. Eldemir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc fredjie_14 - Kfc Germinal City Rijkevorsel 1:1

60e minuut.
Panne passt de bal zonder na te denken. Rochet rent richting de bal. Diculescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diculescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Auwerx rent richting de bal. Auwerx geeft een lange en hoge pass. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos draait met de bal, schiet en ... Teplý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Kfc Germinal City Rijkevorsel 1:2

63e minuut.
García Cabrera speelt de bal door. Rochet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auwerx. Auwerx krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rochet raakt geblesseerd tijdens het duel. García Cabrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Păun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penza rent richting de bal. Penza draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc fredjie_14 - Kfc Germinal City Rijkevorsel 2:2

74e minuut.
Rochet onderschept slim de pass. Rochet geeft de bal voor. Klungelig pakt Păun de bal. Penza is nu in balbezit. Penza draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Chaisaz geeft een hoge lob. Inworp. Sałek met een snelle inworp. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
García Cabrera onderschept slim de pass. García Cabrera geeft een lange en hoge pass. Eldemir is nu in balbezit. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza schiet op doel. Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fredjie_14 40%, Kfc Germinal City Rijkevorsel 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc fredjie_14 - Kfc Germinal City Rijkevorsel 2:2