Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.08
  • Stadion: V for S Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23999
V for S la bomba
2 Tactiek nieuw
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Locke passt de bal in één keer door. Doesburg rent richting de bal. Jochens begaat een overtreding. Doesburg raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tonelo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Voicu bokst de bal weg.

7e minuut.
Locke passt de bal in één keer door. Jochens bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg onderschept slim de pass. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Özkalaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Lanssens rent richting de bal. Lanssens geeft een lange en hoge pass. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Duvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvillier passt de bal in één keer door. Godis heeft problemen om de bal te vangen. Godis draait met de bal, schiet en ... Harsono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - la bomba 0:1

43e minuut.
Kjærulf geeft een lange en hoge pass. Godis kopt de bal weg. Bervoets rent richting de bal. Bervoets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - la bomba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 56%, la bomba 44%.
V for S - la bomba 0:2

50e minuut.
Lanssens geeft een lange en hoge pass. Bervoets is nu in balbezit. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - la bomba 0:3

61e minuut.
Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez met een sublieme pass. Godis rent richting de bal. Godis schiet op doel. Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Locke heeft problemen om de bal te vangen. Duvillier is nu in balbezit. Duvillier speelt de bal door. Murgoci speelt de bal door. Madrazo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Smeets geeft de bal voor. Chávez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cowie de bal onder controle te krijgen. Godis rent richting de bal. Godis schiet op doel. Harsono bokst de bal weg.

72e minuut.
Daar is Tonelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kjærulf rent richting de bal. Kjærulf passt de bal zonder na te denken. Bervoets heeft problemen om de bal te vangen. Bervoets draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Duvillier is nu in balbezit. Duvillier passt de bal zonder na te denken. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bervoets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bervoets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tonelo geeft een lange en hoge pass. Özkalaycı heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Doesburg zijn tegenspeler op de grond. Doesburg is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Özkalaycı raakt geblesseerd tijdens het duel. Kjærulf met een snel genomen vrije trap. Daar is Godis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis onderschept slim de pass. Godis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - la bomba 0:4

88e minuut.
Duvillier is nu in balbezit. Murgoci speelt de bal door. Kjærulf is nu in balbezit. Kjærulf geeft een hoge lob. Godis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 60%, la bomba 40%.
V for S - la bomba 0:4