Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen Ducatiteam
532 Tactiek Desmoduce
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
weak Verdedigen excellent


6e minuut.
Cools met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal in één keer door. Thiryn rent richting de bal. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Lipko bokst de bal weg.

13e minuut.
Pérez speelt de bal door. Kasmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer maakt een afschuwelijke overtreding. Kremer krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Thiryn heeft problemen om de bal te vangen. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bejatović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porcello is nu in balbezit. Porcello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 59%, Ducatiteam 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnie en Zonen - Ducatiteam 0:0

47e minuut.
Čuvalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuvalo geeft een hoge lob. Beldemir is nu in balbezit. Beldemir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Ducatiteam 0:1

52e minuut.
Vermeulen is nu in balbezit. Vermeulen geeft een hoge lob. Kasmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
de Graaff trapt de bal weg. Kremer kopt de bal weg. Kasmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn verovert de bal door een tackle van achteren. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Lipko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kremer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alpuğan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cools is nu in balbezit. Cools geeft een hoge lob. Kasmo kopt de bal weg. Pappapino rent richting de bal. Pappapino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mirabilio geeft een hoge lob. Rachinger rent richting de bal. Rachinger geeft de bal voor. Beldemir is nu in balbezit. Beldemir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 61%, Ducatiteam 39%.
Winnie en Zonen - Ducatiteam 0:1