Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hogerop vinkt LOZERS
4 4 2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 56
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Bölen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölen speelt de bal door. Paździor is nu in balbezit. Paździor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lahcen passt de bal in één keer door. Janusch is nu in balbezit. Paździor onderschept slim de pass. Paździor draait met de bal, schiet en ... Green Jensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Qualle speelt de bal door. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering speelt de bal door. Wijas rent richting de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Zaferalan speelt de bal door. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu geeft de bal voor. Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Wijas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Zaferalan passt de bal in één keer door. Antoniadis is nu in balbezit. Wijas onderschept slim de pass. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 1:0

15e minuut.
Jakubowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qualle met een snelle inworp. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Wijas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fogsgaard. Wijas raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaferalan komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 2:0

23e minuut.
Mamelias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaferalan met een sublieme pass. Tytoń speelt de bal door. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wyrwas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Qualle de bal. Qualle geeft een lange en hoge pass. Daar is Jakubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas rent richting de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan passt de bal met de wreef. Tytoń rent richting de bal. Tytoń geeft een hoge lob. Kiskapusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Glatze kopt de bal weg. Kralj rent richting de bal. Paździor is nu in balbezit. Paździor heeft problemen om de bal te vangen. Paździor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Wyrwas de bal. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 46%, LOZERS 54%.
hogerop vinkt - LOZERS 2:0

48e minuut.
Glaría kopt de bal weg. Inworp. Tytoń met de inworp. Mamelias geeft een lange en hoge pass. Wijas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 3:0

57e minuut.
Janusch met een sublieme pass. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft de bal voor. van Beukering geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Glaría probeert naar een medespeler te passen. Paździor heeft problemen om de bal te vangen. Kralj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kralj krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Fierbânţeanu geeft de bal voor. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas passt de bal in één keer door. van Beukering heeft problemen om de bal te vangen. van Beukering schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Janusch de bal. Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Paździor geeft een lange en hoge pass. van Beukering rent richting de bal. van Beukering haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Qualle geeft een lange en hoge pass. Lahcen kopt de bal weg. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor haalt uit met een fantastische trap. Green Jensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 3:1

71e minuut.
Hennerkes komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fierbânţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Jakubowski heeft problemen om de bal te vangen. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Glaría passt de bal met de wreef. Daar is Mamelias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamelias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wijas de bal. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 48%, LOZERS 52%.
hogerop vinkt - LOZERS 3:1