Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.08
  • Stadion: Heima
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4015
Sigur fc fredjie_14
svefn-g-englar 2 Tactiek ff
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 29.8
adequate Schieten average
outstanding Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Herdt onderschept slim de pass. Herdt passt de bal met de wreef. Diependael bereikt de bal nog maar net als eerste. Diependael geeft de bal voor. Geerts krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pantos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Tabijna geeft de bal voor. Corryn is nu in balbezit. Millecamps verovert de bal door een tackle van achteren. Millecamps geeft een hoge lob. Uyterhoeven krijgt zijn hoofd ertegen. Pantos bokst de bal weg.

19e minuut.
Eldemir speelt de bal door. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón met een sublieme pass. Geerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Tabijna heeft problemen om de bal te vangen. Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Millecamps de bal. Millecamps geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Uyterhoeven onderschept slim de pass. Rendón rent richting de bal. Rendón passt de bal in één keer door. Geerts rent richting de bal. Geerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts onderschept slim de pass. Eldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Uyterhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - fc fredjie_14 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 28%, fc fredjie_14 72%.
Sigur - fc fredjie_14 1:0

47e minuut.
Uyterhoeven is nu in balbezit. Beran begaat een overtreding. Uyterhoeven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rendón met een snel genomen vrije trap. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Geerts passt de bal in één keer door. Rendón is nu in balbezit. Rendón passt de bal met de wreef. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Corryn verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn passt de bal in één keer door. Thông is nu in balbezit. Hooteghem onderschept slim de pass. Hooteghem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Uyterhoeven passt de bal met de wreef. Geerts met een sublieme pass. Tys is nu in balbezit. Geerts rent richting de bal. Geerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hooteghem kopt de bal weg. Daar is Geerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geerts probeert naar een medespeler te passen. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Eldemir trapt de bal weg. Rendón kopt de bal weg. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geerts rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Uyterhoeven kopt de bal weg. Geerts heeft problemen om de bal te vangen. Rendón is nu in balbezit. Geerts rent richting de bal. Geerts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Haeldermans onderschept slim de pass. Beran met een sublieme pass. Daar is Eldemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - fc fredjie_14 2:0

69e minuut.
Rendón kopt de bal weg. Daar is Geerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts rent richting de bal. Geerts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Uyterhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón is nu in balbezit. Rendón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uyterhoeven de bal. Uyterhoeven schiet op doel. Pantos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts schiet op doel. Pantos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - fc fredjie_14 3:0

76e minuut.
Eldemir rent richting de bal. Eldemir geeft de bal voor. Inworp. Rendón met de inworp. Tys geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Herdt passt de bal in één keer door. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven passt de bal in één keer door. Geerts rent richting de bal. Geerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys geeft de bal voor. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap. Pantos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tabijna met een sublieme pass. Eldemir is nu in balbezit. Uyterhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Uyterhoeven schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 27%, fc fredjie_14 73%.
Sigur - fc fredjie_14 3:0