Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kfc Germinal City Rijkevorsel FC. Wysiołek Luborzycki
maco Tactiek na mocnych
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.3 gemiddelde waardering 49.3
weak Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Baloyi onderschept slim de pass. Baloyi passt de bal met de wreef. Sundgot probeert de bal met de borst te controleren. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Junerud kopt de bal weg. Păun rent richting de bal. Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC. Wysiołek Luborzycki 0:1

28e minuut.
MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie speelt de bal door. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Păun de bal onder controle te krijgen. Venâncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Auwerx is nu in balbezit. Valtancoli onderschept slim de pass. Valtancoli geeft de bal voor. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Păun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sałek kopt de bal weg. Klungelig pakt MacKechnie de bal. MacKechnie passt de bal met de wreef. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pascalin passt de bal in één keer door. Ragno rent richting de bal. Ragno passt de bal in één keer door. Vozarik geeft de bal voor. Pascalin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Junerud passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zauner de bal. Junerud is nu in balbezit. Junerud geeft een hoge lob. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 57%, FC. Wysiołek Luborzycki 43%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC. Wysiołek Luborzycki 0:1

57e minuut.
MacKechnie passt de bal met de wreef. Păun rent richting de bal. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC. Wysiołek Luborzycki 0:2

60e minuut.
Junerud rent richting de bal. Junerud geeft een hoge lob. Baloyi heeft problemen om de bal te vangen. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zauner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kordić komt het veld opgelopen. Baloyi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ercin controleert de bal met de borst. Ercin geeft een hoge lob. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vozarik heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik passt de bal met de wreef. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Venâncio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC. Wysiołek Luborzycki 0:3

72e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sundgot de bal. Ragno rent richting de bal. Ragno draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu onderschept slim de pass. Ostaşu geeft de bal voor. Pascalin rent richting de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Delmulle rent richting de bal. MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie probeert naar een medespeler te passen. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Delmulle kopt de bal weg. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ragno rent richting de bal. Ragno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC. Wysiołek Luborzycki 0:4

90e minuut.
Vozarik geeft de bal voor. Klungelig pakt Păun de bal. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 70%, FC. Wysiołek Luborzycki 30%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC. Wysiołek Luborzycki 0:4