Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Brugge Ksvv Around The World
523 Tactiek 4-3-3
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.5 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten solid
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Papciak probeert naar een medespeler te passen. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan passt de bal in één keer door. Christinakis rent richting de bal. Christinakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Hebda de bal. Hebda geeft de bal voor. Junqueiro is nu in balbezit. Junqueiro schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - Around The World 1:0

36e minuut.
Mitruś rent richting de bal. Christinakis rent richting de bal. Mitruś is nu in balbezit. Christinakis rent richting de bal. Mitruś geeft een lange en hoge pass. Mrównica bokst de bal weg. García Plaza rent richting de bal. San Juan onderschept slim de pass. Paal! San Juan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cercle Brugge Ksvv - Around The World 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 40%, Around The World 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cercle Brugge Ksvv - Around The World 1:1

52e minuut.
Hebda probeert naar een medespeler te passen. Capuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuano passt de bal zonder na te denken. Christinakis rent richting de bal. Christinakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
García Plaza speelt de bal door. Ostafiński rent richting de bal. Brooks begaat een overtreding. Ostafiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Ostafiński is nu in balbezit. Ostafiński speelt de bal door. Junqueiro is nu in balbezit. Parret bereikt de bal nog maar net als eerste. Parret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
García Plaza trapt de bal weg. Daar is Hebda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hebda met een sublieme pass. Baud rent richting de bal. Baud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Molok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furtek met de inworp. Baud heeft problemen om de bal te vangen. Baud geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 44%, Around The World 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cercle Brugge Ksvv - Around The World 1:1