Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Saturn fc Dorne
Saturn Tactiek voor
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iellina de bal onder controle te krijgen. van Beveren is nu in balbezit. Cycoń onderschept slim de pass. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Jurek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Jurek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Avarello geeft de bal voor. Cycoń kopt de bal weg. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Jurek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc Dorne 1:0

7e minuut.
van Beveren verovert de bal door een tackle van achteren. van Beveren geeft een hoge lob. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Airinei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Šabo onderschept slim de pass. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een hoge lob. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Airinei bokst de bal weg.

11e minuut.
Avarello verovert de bal door een tackle van achteren. Avarello geeft een lange en hoge pass. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc Dorne 2:0

13e minuut.
Polewczyk rent richting de bal. Iellina onderschept slim de pass. Secoli geeft een hoge lob. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Airinei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Avarello probeert naar een medespeler te passen. Rivas rent richting de bal. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Secoli probeert naar een medespeler te passen. Fox is nu in balbezit. Fox met een sublieme pass. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Airinei bokst de bal weg. Airinei probeert naar een medespeler te passen. Šabo rent richting de bal. Šabo probeert naar een medespeler te passen. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een hoge lob. Airinei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc Dorne 2:1

43e minuut.
Vintilă met een sublieme pass. Polewczyk rent richting de bal. Secoli rent richting de bal. Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk schiet op doel. Jurek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iellina speelt de bal door. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc Dorne 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 47%, fc Dorne 53%.
Team Saturn - fc Dorne 3:1

46e minuut.
Klungelig pakt Feo de bal. Miraballes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolbász. Kolbász krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tetes met een sublieme pass. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Iellina bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk schiet op doel. Jurek bokst de bal weg.

50e minuut.
van Beveren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hill met de inworp. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
van Beveren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Jurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc Dorne 4:1

62e minuut.
Daufenbach geeft een lange en hoge pass. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes schiet op doel. Airinei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szczyt kopt de bal weg. Klungelig pakt Hill de bal. Hill speelt de bal door. Klungelig pakt Cycoń de bal. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maconi geeft een lange en hoge pass. Vintilă speelt de bal door. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Jurek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc Dorne 5:1

78e minuut.
Linssen passt de bal in één keer door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes geeft een lange en hoge pass. Cycoń maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Daufenbach geeft de bal voor. Linssen kopt de bal weg. Daar is Iellina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Debuchy komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Fox met een snelle inworp. Miraballes is nu in balbezit. Met opzet legt Feo zijn tegenspeler op de grond. Feo krijgt een gele kaart. Miraballes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šabo met een snel genomen vrije trap. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc Dorne 5:2

84e minuut.
Gvozdenović komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Polewczyk rent richting de bal. Hill rent richting de bal. Hill passt de bal met de wreef. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Jurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riestra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 49%, fc Dorne 51%.
Team Saturn - fc Dorne 5:2