Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Looney tunes ksk beveren
Sylvester Tactiek Test.
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 50.8
incredible Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Goossens is nu in balbezit. Merlier is nu in balbezit. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 1:0

7e minuut.
Sibaldi onderschept slim de pass. Sibaldi geeft een hoge lob. Maranhão is nu in balbezit. Heyninck verovert de bal door een tackle van achteren. Heyninck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Looney tunes - ksk beveren 1:1

16e minuut.
Metsenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsenaere speelt de bal door. Kurlianskis heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Vermeiren geeft een lange en hoge pass. Gershon rent richting de bal. Gershon geeft de bal voor. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 1:2

26e minuut.
Gershon rent richting de bal. Vercarre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gershon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tollenaere met een snel genomen vrije trap. Heyninck maakt een snoekduik en kopt de bal. Matevosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 1:3

27e minuut.
Buitenspel voor Heyninck. Goede buitenspelval van de verdediging. Mahdík maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Voordeckers is nu in balbezit. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 2:3

29e minuut.
Sibaldi geeft de bal voor. Klinsmann is nu in balbezit. Klinsmann passt de bal met de wreef. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... Matevosyan bokst de bal weg.

35e minuut.
Klinsmann geeft de bal voor. Gershon is nu in balbezit. Gershon geeft de bal voor. Jonckheere springt en kopt de bal. Matevosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 2:4

39e minuut.
Klinsmann met de inworp. Sergeant bereikt de bal nog maar net als eerste. Hospodka verovert de bal door een tackle van achteren. Hospodka geeft de bal voor. Heyninck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Klinsmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hospodka is nu in balbezit. Hospodka geeft een hoge lob. Heyninck springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Goossens onderschept slim de pass. Voordeckers rent richting de bal. Kurlianskis onderschept slim de pass. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Goossens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 58%, ksk beveren 42%.
Looney tunes - ksk beveren 2:4

46e minuut.
Torres Ruiz komt het veld opgelopen. Akabuogu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse passt de bal zonder na te denken. Kurlianskis rent richting de bal. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kurlianskis rent richting de bal. Delflaesse verovert de bal door een tackle van achteren. Delflaesse met een sublieme pass. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 3:4

55e minuut.
Akabuogu passt de bal in één keer door. Jonckheere is nu in balbezit. Vercarre begaat een overtreding. Vercarre krijgt een gele kaart. Jonckheere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Akabuogu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 3:5

71e minuut.
Vercarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon onderschept slim de pass. Gershon geeft een lange en hoge pass. Matevosyan probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Metsenaere met de inworp. Voordeckers is nu in balbezit. Vermeiren begaat een overtreding. Vermeiren krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Maranhão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heyninck. Maranhão raakt geblesseerd tijdens het duel. Maranhão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goossens kan de bal niet met de borst controleren. Goossens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Soens is nu in balbezit. Soens geeft een lange en hoge pass. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel. Devriendt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - ksk beveren 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 46%, ksk beveren 54%.
Looney tunes - ksk beveren 4:5