Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: pepper Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24111
pepper FC Ridders
jo3223 Tactiek 541
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.7 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten solid
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Kałek speelt de bal door. Wollaert rent richting de bal. Elslander rent richting de bal. Wollaert verovert de bal door een tackle van achteren. Wollaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Kałek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elslander. Kałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Book zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Ridders 1:0

19e minuut.
Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft een hoge lob. Qo`vusov kopt de bal weg. Vermeiren rent richting de bal. Vermeiren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vermeiren kopt de bal weg. Decaluwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Decaluwe passt de bal zonder na te denken. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kałek rent richting de bal. Kurzeja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kałek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kałek neemt de penalty, wat een uithaal! Padlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Ridders 2:0

41e minuut.
Poplašen speelt de bal door. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato speelt de bal door. Vermeiren rent richting de bal. Vermeiren draait met de bal, schiet en ... Uddberg bokst de bal weg.

44e minuut.
Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Avdeev de bal. Kurzeja begaat een overtreding. Kurzeja krijgt een gele kaart. Avdeev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Book zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kałek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 48%, FC Ridders 52%.
pepper - FC Ridders 2:0

52e minuut.
Doeltrap. Padlikowski trapt de bal weg. Book kopt de bal weg. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Shehatah Abu Kaif geeft de bal voor. Kurzeja rent richting de bal. Boldurescu maakt een afschuwelijke overtreding. Boldurescu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek passt de bal zonder na te denken. Wollaert rent richting de bal. Wollaert haalt uit met een fantastische trap. Padlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Ridders 3:0

68e minuut.
Coupé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Decaluwe is nu in balbezit. Decaluwe speelt de bal door. Poplašen rent richting de bal. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Uddberg trapt de bal weg. Boldurescu met een sublieme pass. Avdeev speelt de bal door. Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bocanegra geeft een hoge lob. Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollaert is nu in balbezit. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra passt de bal in één keer door. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert haalt uit met een fantastische trap. Padlikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Ridders 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 34%, FC Ridders 66%.
pepper - FC Ridders 4:0