Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blauwe Reiger FC Courtraisien
Dennis New Tactiek SaveThePlanet
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
López Castro speelt de bal door. Szotek is nu in balbezit. Szotek speelt de bal door. Dawson geeft een hoge lob. Buzov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vanderspikken geeft een hoge lob. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki speelt de bal door. Daar is Van Paemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Paemel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Vanderspikken rent richting de bal. Vanderspikken geeft een hoge lob. Inworp. Szotek met de inworp. López Castro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Coppejans verovert de bal door een tackle van achteren. Coppejans geeft de bal voor. Van de Verre kopt de bal weg. Van Paemel is nu in balbezit. Van Paemel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szotek passt de bal met de wreef. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro geeft een lange en hoge pass. Buzov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Coppejans rent richting de bal. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst passt de bal in één keer door. Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel schiet op doel. Bevernage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dhulst geeft een lange en hoge pass. Van de Verre kopt de bal weg. Daar is Van Paemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Paemel draait met de bal, schiet en ... Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - FC Courtraisien 0:1

23e minuut.
Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre passt de bal met de wreef. Carboch rent richting de bal. Van Paemel onderschept slim de pass. Van Paemel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Benteke probeert naar een medespeler te passen. Dhulst is nu in balbezit. Dhulst speelt de bal door. Van Paemel is nu in balbezit. Van Paemel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Van Paemel heeft problemen om de bal te vangen. Van de Verre rent richting de bal. Van Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Paemel haalt uit met een fantastische trap. Bevernage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - FC Courtraisien 0:2

36e minuut.
Coppejans kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dawson de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki speelt de bal door. Van Paemel is nu in balbezit. Van Paemel haalt uit met een fantastische trap. Bevernage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt İsmailoğlu de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dhulst neemt de hoekschop. Van de Verre krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Niedźwiedzki met een sublieme pass. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanzetti begaat een overtreding. Bertanzetti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 62%, FC Courtraisien 38%.
FC Blauwe Reiger - FC Courtraisien 0:2

49e minuut.
Trydal onderschept slim de pass. Trydal geeft een lange en hoge pass. Van Paemel is nu in balbezit. Van Paemel schiet op doel. Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - FC Courtraisien 0:3

57e minuut.
Niedźwiedzki geeft een hoge lob. Benoot heeft problemen om de bal te vangen. Benoot passt de bal met de wreef. Szotek is nu in balbezit. Szotek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bertanzetti is nu in balbezit. Dhulst geeft de bal voor. Van Paemel is nu in balbezit. Van Paemel haalt uit met een fantastische trap. Bevernage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - FC Courtraisien 0:4

70e minuut.
Biernaux is nu in balbezit. Biernaux passt de bal zonder na te denken. Niedźwiedzki met een sublieme pass. Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel met een sublieme pass. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst passt de bal zonder na te denken. Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Carboch onderschept slim de pass. Carboch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niedźwiedzki de bal. Niedźwiedzki schiet op doel. Bevernage maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Van Paemel rent richting de bal. Bevernage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 57%, FC Courtraisien 43%.
FC Blauwe Reiger - FC Courtraisien 0:4