Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: The Indie
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15842
The Hotspur Club Kruibeke
Cerberus Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Wytynck probeert naar een medespeler te passen. Paloharju heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju speelt de bal door. Verger is nu in balbezit. Verger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Călugăr geeft een hoge lob. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger geeft de bal voor. Paloharju heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 1:0

10e minuut.
Verger geeft een hoge lob. Paloharju rent richting de bal. Philips legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paloharju raakt geblesseerd tijdens het duel. Paloharju zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 2:0

13e minuut.
Paloharju kopt de bal weg. Philips kan de bal niet met de borst controleren. Verger rent richting de bal. Verger draait met de bal, schiet en ... De Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 3:0

18e minuut.
Deleu geeft een lange en hoge pass. Deprince probeert naar een medespeler te passen. Verger rent richting de bal. Verger draait met de bal, schiet en ... De Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 4:0

19e minuut.
Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju geeft de bal voor. Deleu kopt de bal weg. Paloharju heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lish rent richting de bal. Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian probeert naar een medespeler te passen. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Scandurra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Călugăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman onderschept slim de pass. Deprince verovert de bal door een tackle van achteren. Călugăr probeert naar een medespeler te passen. De Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 5:0

26e minuut.
Gaţu met de inworp. Wytynck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leemans de bal. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger geeft een hoge lob. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Deprince geeft een hoge lob. Leemans kopt de bal weg. Daar is Wytynck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Verger rent richting de bal. Deman onderschept slim de pass. Deman passt de bal zonder na te denken. Paloharju rent richting de bal. Paloharju geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Călugăr raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dhuinslager komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Droesbeke speelt de bal door. Paloharju is nu in balbezit. Philips is nu in balbezit. Verger onderschept slim de pass. Verger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hotspur 16%, Club Kruibeke 84%.
The Hotspur - Club Kruibeke 5:0

49e minuut.
Philips geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deprince met de inworp. Paloharju rent richting de bal. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jongh rent richting de bal. Gaţu verovert de bal door een tackle van achteren. Gaţu geeft een lange en hoge pass. Verger is nu in balbezit. Verger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vanroye met een sublieme pass. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger passt de bal zonder na te denken. Paloharju rent richting de bal. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 6:0

63e minuut.
Deprince met de inworp. Van Eetvelde rent richting de bal. Paloharju onderschept slim de pass. Paloharju geeft de bal voor. Verger geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lish is nu in balbezit. Sarafian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafian met een sublieme pass. Daar is Verger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Verger geeft een hoge lob. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke speelt de bal door. Paloharju geeft een hoge lob. Verger krijgt zijn hoofd ertegen. De Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 7:0

69e minuut.
Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eetvelde onderschept slim de pass. Van Eetvelde speelt de bal door. Verger rent richting de bal. Verger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 8:0

70e minuut.
Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish passt de bal in één keer door. Van Eetvelde is nu in balbezit. Paloharju verovert de bal door een tackle van achteren. Paloharju draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De Decker trapt de bal weg. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eetvelde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deprince raakt geblesseerd tijdens het duel. Dhuinslager zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verger heeft problemen om de bal te vangen. Verger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Van Eetvelde is nu in balbezit. Van Eetvelde geeft een hoge lob. Scandurra rent richting de bal. Scandurra geeft een lange en hoge pass. Verger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu passt de bal zonder na te denken. Scandurra geeft de bal voor. Verger rent richting de bal. Verger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vizcarra speelt de bal door. Scandurra rent richting de bal. Scandurra geeft de bal voor. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger geeft een lange en hoge pass. De Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - Club Kruibeke 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hotspur 11%, Club Kruibeke 89%.
The Hotspur - Club Kruibeke 9:0