Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: FC Amber
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32000
FC Ridders fc Dorne
541 Tactiek voor
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten excellent
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


15e minuut.
Poplašen kopt de bal weg. Honorato is nu in balbezit. Klungelig pakt Honorato de bal. Honorato geeft de bal voor. Vermeiren springt en kopt de bal. Jurek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - fc Dorne 1:0

20e minuut.
Poplašen geeft de bal voor. Secoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Secoli geeft een hoge lob. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński schiet op doel. Padlikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kamps passt de bal zonder na te denken. Qo`vusov is nu in balbezit. Qo`vusov probeert naar een medespeler te passen. Decaluwe rent richting de bal. Decaluwe geeft een hoge lob. Jurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabo passt de bal zonder na te denken. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Padlikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Szczyt rent richting de bal. Szczyt met een sublieme pass. Kamps is nu in balbezit. Kamps geeft de bal voor. Vermeiren maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
van Beveren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decaluwe met de inworp. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen haalt uit met een fantastische trap. Jurek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coupé neemt de hoekschop. Jurek bokst de bal weg. Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - fc Dorne 2:0

43e minuut.
Słomczyński passt de bal met de wreef. Šabo speelt de bal door. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes passt de bal met de wreef. Secoli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 50%, fc Dorne 50%.
FC Ridders - fc Dorne 2:0

70e minuut.
Šabo met een sublieme pass. Kurzeja probeert de bal aan de voet te houden. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Padlikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - fc Dorne 2:1

75e minuut.
Honorato geeft een hoge lob. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeiren verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeiren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Iellina rent richting de bal. Vermeiren verovert de bal door een tackle van achteren. Poplašen rent richting de bal. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Šabo passt de bal met de wreef. Decaluwe rent richting de bal. Decaluwe probeert naar een medespeler te passen. Vermeiren rent richting de bal. Vermeiren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 46%, fc Dorne 54%.
FC Ridders - fc Dorne 2:1