Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: Aan De Leie
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 26363
FC Courtraisien ksk beveren
SaveThePlanet Tactiek Test.
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Sibaldi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dazin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedźwiedzki geeft een hoge lob. Van Paemel springt en kopt de bal. Devriendt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Van Paemel heeft problemen om de bal te vangen. Merlier is nu in balbezit. Van Paemel verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Van Paemel de bal. Van Paemel schiet op doel. Devriendt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fernández Fernández de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kurlianskis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klinsmann de bal. Klinsmann speelt de bal door. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Łazarz probeert naar een medespeler te passen. Hospodka kopt de bal weg. Klinsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinsmann geeft de bal voor. Heyninck springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hospodka geeft de bal voor. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Trydal maakt een afschuwelijke overtreding. Trydal krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki geeft een hoge lob. Van de Verre is nu in balbezit. Van de Verre schiet op doel. Devriendt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - ksk beveren 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 66%, ksk beveren 34%.
FC Courtraisien - ksk beveren 1:0

46e minuut.
Torres Ruiz komt het veld opgelopen. Vermeiren komt het veld opgelopen. Akabuogu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gershon geeft de bal voor. Dhulst kopt de bal weg. Dazin heeft problemen om de bal te vangen. Akabuogu geeft een hoge lob. Jonckheere springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu passt de bal in één keer door. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Łazarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Courtraisien - ksk beveren 1:1

52e minuut.
Dubourg is nu in balbezit. Dubourg passt de bal zonder na te denken. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck verovert de bal door een tackle van achteren. Heyninck schiet op doel. Łazarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hospodka rent richting de bal. Hospodka passt de bal in één keer door. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu geeft een hoge lob. Heyninck springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dazin rent richting de bal. Hospodka onderschept slim de pass. Hospodka met een sublieme pass. Gershon rent richting de bal. Gershon geeft een hoge lob. Łazarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Benteke rent richting de bal. Torres Ruiz met een sublieme pass. Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon geeft een lange en hoge pass. Heyninck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - ksk beveren 1:2

76e minuut.
Fernández Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Fernández geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedźwiedzki met de inworp. Dazin geeft de bal voor. Paal! Van de Verre is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Van de Verre rent richting de bal. De bal raakt de paal. Van de Verre haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Courtraisien - ksk beveren 2:2

78e minuut.
Akabuogu is nu in balbezit. Biernaux onderschept slim de pass. Biernaux passt de bal met de wreef. Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel draait met de bal, schiet en ... Paal! Devriendt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Heyninck kopt de bal weg. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhulst krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Fernández Fernández neemt vlug de vrije trap. Heyninck probeert de bal met de borst te controleren. Trydal is nu in balbezit. Heyninck onderschept slim de pass. Heyninck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Biernaux met de inworp. Dazin rent richting de bal. Dazin geeft de bal voor. Van Paemel krijgt zijn hoofd ertegen. Devriendt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 58%, ksk beveren 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Courtraisien - ksk beveren 2:2