Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Saturn fc_thekillers
Saturn Tactiek nieuwe opstellin
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 39.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Hill met een sublieme pass. Pekuysal rent richting de bal. Tetes verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk passt de bal met de wreef. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Redigonda bokst de bal weg.

6e minuut.
Parachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini passt de bal met de wreef. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń schiet op doel. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 1:0

8e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 2:0

10e minuut.
Tetes rent richting de bal. Tetes passt de bal zonder na te denken. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel. Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vintilă geeft de bal voor. Pekuysal rent richting de bal. Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk schiet op doel. Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 3:0

21e minuut.
Kujovič is nu in balbezit. Tetes verovert de bal door een tackle van achteren. Tetes probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Redigonda met een harde bal richting middenveld. Parachini kopt de bal weg. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Maconi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Flowner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Redigonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 4:0

30e minuut.
Hill rent richting de bal. Pielesiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hill raakt geblesseerd tijdens het duel. Hill zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Redigonda bokst de bal weg.

33e minuut.
Feo geeft de bal voor. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft de bal voor. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Redigonda met een harde bal richting middenveld. Maconi kopt de bal weg. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń schiet op doel. Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pielesiak rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill passt de bal zonder na te denken. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Parachini met een sublieme pass. Hill rent richting de bal. Hill met een sublieme pass. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Redigonda trapt de bal weg. Hill kopt de bal weg. Daar is Flowner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wevere speelt de bal door. Vintilă geeft de bal voor. Daar is Pekuysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Parachini probeert naar een medespeler te passen. Tetes rent richting de bal. Tetes passt de bal zonder na te denken. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 26%, fc_thekillers 74%.
Team Saturn - fc_thekillers 4:0

49e minuut.
Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak passt de bal in één keer door. Maconi met een sublieme pass. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hill is nu in balbezit. Hill passt de bal in één keer door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 5:0

57e minuut.
Parachini verovert de bal door een tackle van achteren. Parachini geeft een hoge lob. Vintilă is nu in balbezit. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hill passt de bal met de wreef. Flowner rent richting de bal. Flowner geeft een lange en hoge pass. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Flowner geeft een lange en hoge pass. Avarello rent richting de bal. Avarello geeft de bal voor. Cycoń springt en kopt de bal. Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 6:0

80e minuut.
da Qualidade passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Brussel de bal. Cycoń rent richting de bal. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 7:0

86e minuut.
Daar is Talledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill rent richting de bal. Hill passt de bal met de wreef. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 41%, fc_thekillers 59%.
Team Saturn - fc_thekillers 7:0