Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Looney tunes Club Kruibeke
Sylvester Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 18.2
formidabel Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Maranhão is nu in balbezit. Maranhão passt de bal zonder na te denken. Goossens is nu in balbezit. Bowman rent richting de bal. Bowman draait met de bal, schiet en ... De Decker bokst de bal weg.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delflaesse met een snelle inworp. Bowman rent richting de bal. Bowman geeft de bal voor. Voordeckers rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 1:0

6e minuut.
Goossens geeft de bal voor. Sergeant met een sublieme pass. Leemans heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 2:0

8e minuut.
Sergeant geeft een lange en hoge pass. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ... De Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 3:0

9e minuut.
Leemans geeft een hoge lob. Sergeant kopt de bal weg. Voordeckers heeft problemen om de bal te vangen. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdík geeft een lange en hoge pass. Voordeckers rent richting de bal. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Deleu met een snelle inworp. Sergeant speelt de bal door. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sergeant kopt de bal weg. Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal in één keer door. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers geeft een hoge lob. Bowman rent richting de bal. Daar is Goossens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 4:0

20e minuut.
Bowman is nu in balbezit. Bowman geeft de bal voor. Klungelig pakt Voordeckers de bal. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 5:0

23e minuut.
Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers speelt de bal door. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Philips de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 6:0

25e minuut.
Sergeant is nu in balbezit. Sergeant geeft een hoge lob. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Goossens draait met de bal, schiet en ... De Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 7:0

27e minuut.
Delflaesse verovert de bal door een tackle van achteren. Delflaesse met een sublieme pass. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De Decker trapt de bal weg van het doel. Bowman kopt de bal weg. Klungelig pakt Droesbeke de bal. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 8:0

33e minuut.
Delflaesse passt de bal zonder na te denken. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goossens de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 9:0

35e minuut.
Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse met een sublieme pass. Bowman rent richting de bal. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 10:0

36e minuut.
Goossens passt de bal met de wreef. Bowman heeft problemen om de bal te vangen. Bowman passt de bal in één keer door. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mahdík is nu in balbezit. Mahdík speelt de bal door. Voordeckers is nu in balbezit. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 15%, Club Kruibeke 85%.
Looney tunes - Club Kruibeke 11:0

46e minuut.
Sergeant rent richting de bal. Sergeant geeft een hoge lob. Leemans kan de bal niet met de borst controleren. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Deman is nu in balbezit. Delflaesse verovert de bal door een tackle van achteren. Sergeant met een sublieme pass. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 12:0

50e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers geeft een lange en hoge pass. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. Na een snelle pass probeert Philips de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mahdík speelt de bal door. Goossens rent richting de bal. Goossens probeert naar een medespeler te passen. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. De Decker probeert naar een medespeler te passen. Mahdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowman heeft problemen om de bal te vangen. Bowman geeft een hoge lob. De Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 13:0

65e minuut.
Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Droesbeke kopt de bal weg. Maranhão speelt de bal door. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 14:0

69e minuut.
Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere geeft een lange en hoge pass. Voordeckers kopt de bal weg. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 15:0

72e minuut.
Klungelig pakt Sergeant de bal. Sergeant met een sublieme pass. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Leemans probeert de bal aan de voet te houden. De Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 16:0

72e minuut.
Lish passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Droesbeke de bal. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens onderschept slim de pass. Goossens schiet op doel. De Decker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 17:0

75e minuut.
Maranhão met een sublieme pass. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens passt de bal met de wreef. Sergeant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeant schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Mahdík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahdík geeft een hoge lob. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ... De Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 18:0

80e minuut.
Mahdík met een sublieme pass. Droesbeke is nu in balbezit. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Goossens schiet op doel. De Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 19:0

82e minuut.
Delflaesse passt de bal in één keer door. Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal in één keer door. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. De Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Deleu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sergeant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeant passt de bal zonder na te denken. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Goossens rent richting de bal. Goossens passt de bal in één keer door. Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowman met een snelle inworp. Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse geeft een lange en hoge pass. Voordeckers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 20:0

89e minuut.
Maranhão met een sublieme pass. Mahdík rent richting de bal. Mahdík probeert naar een medespeler te passen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Club Kruibeke 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 12%, Club Kruibeke 88%.
Looney tunes - Club Kruibeke 21:0