Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: The Indie
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19251
The Hotspur FC Blauwe Reiger
Cerberus Tactiek Dennis New
45% Balbezit 55%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 44.4
matig Schieten redelijk
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Paloharju speelt de bal door. Verger is nu in balbezit. Verger draait met de bal, schiet en ... Carboch probeert de bal aan de voet te houden. Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Scandurra verovert de bal door een tackle van achteren. Scandurra geeft een lange en hoge pass. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju haalt uit met een fantastische trap. Bevernage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - FC Blauwe Reiger 1:0

17e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. López Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Castro passt de bal met de wreef. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Deprince passt de bal zonder na te denken. Verger heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Carboch ... Strafschop! Carboch krijgt een gele kaart. Verger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paloharju legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bevernage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - FC Blauwe Reiger 2:0

33e minuut.
Di Pietro probeert naar een medespeler te passen. López Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vizcarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hotspur 42%, FC Blauwe Reiger 58%.
The Hotspur - FC Blauwe Reiger 2:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Di Pietro de bal onder controle te krijgen. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju geeft een hoge lob. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
López Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanroye verovert de bal door een tackle van achteren. Vanroye geeft de bal voor. Verger rent richting de bal. Verger schiet op doel. Bevernage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carboch heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju schiet op doel. Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - FC Blauwe Reiger 3:0

74e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandurra verovert de bal door een tackle van achteren. Scandurra geeft de bal voor. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Benoot met een snelle inworp. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager geeft een lange en hoge pass. Verger is nu in balbezit. Verger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Paloharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - FC Blauwe Reiger 4:0

87e minuut.
Deprince geeft een hoge lob. Verger kopt de bal weg. Wytynck rent richting de bal. Wytynck schiet op doel. Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hotspur 31%, FC Blauwe Reiger 69%.
The Hotspur - FC Blauwe Reiger 4:0