Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falling Down Rishøj IF
Victor III Tactiek 42112 rugby
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
70.5 gemiddelde waardering 70.6
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri geeft een hoge lob. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Rishøj IF 1:0

7e minuut.
Lysemose rent richting de bal. Lysemose met een sublieme pass. Baquedano met een sublieme pass. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falling Down - Rishøj IF 1:1

8e minuut.
Kall geeft de bal voor. Lysemose kopt de bal weg. Daar is Piñate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Baquedano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. Türkyılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Rishøj IF 1:2

15e minuut.
Heinze verovert de bal door een tackle van achteren. Heinze met een sublieme pass. Ørnholt rent richting de bal. Ørnholt haalt uit met een fantastische trap. Piardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falling Down - Rishøj IF 2:2

20e minuut.
Lindek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baquedano de bal. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. Türkyılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ørnholt kopt de bal weg. Shaotian bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi verovert de bal door een tackle van achteren. Patlatîi haalt uit met een fantastische trap. Piardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Rishøj IF 3:2

28e minuut.
Wangsøe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koprowski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baquedano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wangsøe springt en kopt de bal. Türkyılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Heinze passt de bal zonder na te denken. Arvhage speelt de bal door. Patlatîi is nu in balbezit. Patlatîi schiet op doel. Piardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Rishøj IF 4:2

36e minuut.
Carrillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Arvhage de bal. Arvhage geeft een lange en hoge pass. Ørnholt is nu in balbezit. Ørnholt haalt uit met een fantastische trap. Piardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patlatîi is nu in balbezit. Patlatîi draait met de bal, schiet en ... Piardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ørnholt is nu in balbezit. Lindek verovert de bal door een tackle van achteren. Lindek geeft de bal voor. Gözəlov maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkyılmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Rishøj IF 4:3

42e minuut.
Buitenspel voor Wangsøe. Goede buitenspelval van de verdediging. Koprowski neemt vlug de vrije trap. Dokoli is nu in balbezit. Shaotian geeft de bal voor. Gözəlov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falling Down 64%, Rishøj IF 36%.
Falling Down - Rishøj IF 4:3

47e minuut.
Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano passt de bal met de wreef. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falling Down - Rishøj IF 4:4

51e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Heinze onderschept slim de pass. Heinze geeft een hoge lob. Ørnholt is nu in balbezit. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... Piardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Rishøj IF 5:4

54e minuut.
Türkyılmaz speelt de bal door. Patlatîi kopt de bal weg. Ørnholt is nu in balbezit. Ørnholt haalt uit met een fantastische trap. Piardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lysemose geeft een lange en hoge pass. Piñate met een sublieme pass. Ørnholt rent richting de bal. Ørnholt haalt uit met een fantastische trap. Piardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Heinze passt de bal in één keer door. Mogensen is nu in balbezit. Mogensen met een sublieme pass. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørnholt schiet op doel. Piardi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mogensen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patlatîi maakt een snoekduik en kopt de bal. Piardi bokst de bal weg.

71e minuut.
Lysemose geeft een lange en hoge pass. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Gözəlov is nu in balbezit. Gözəlov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Baquedano heeft problemen om de bal te vangen. Baquedano geeft een hoge lob. Gözəlov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falling Down - Rishøj IF 5:5

83e minuut.
Inworp. Labancz met de inworp. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een hoge lob. Gözəlov krijgt zijn hoofd ertegen. Türkyılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kall verovert de bal door een tackle van achteren. Kall geeft de bal voor. Baquedano kopt de bal weg. Gözəlov is nu in balbezit. Gözəlov schiet op doel. Türkyılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Shaotian verovert de bal door een tackle van achteren. Shaotian met een sublieme pass. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een lange en hoge pass. Wangsøe krijgt zijn hoofd ertegen. Türkyılmaz bokst de bal weg. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falling Down 63%, Rishøj IF 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falling Down - Rishøj IF 5:5