Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUUR Fc Udskud
Den Dovne Tactiek 4ffladmidfattmir
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 68.8
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Nowaczek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penners met een snelle inworp. Fronzo is nu in balbezit. Fronzo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Thomasberg bokst de bal weg.

14e minuut.
Penners rent richting de bal. Penners geeft de bal voor. Zárate kopt de bal weg. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Penners passt de bal zonder na te denken. Ahnert is nu in balbezit. Met opzet legt Sudensholm zijn tegenspeler op de grond. Sudensholm krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lebbe probeert naar een medespeler te passen. Feri met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Thomasberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Fc Udskud 1:0

30e minuut.
Zaninović passt de bal in één keer door. Škvorecký is nu in balbezit. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. Williamson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BUUR - Fc Udskud 1:1

31e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea passt de bal zonder na te denken. Penners is nu in balbezit. Penners geeft een hoge lob. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bolluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolluk geeft een hoge lob. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Fc Udskud 1:2

42e minuut.
Sojka verovert de bal door een tackle van achteren. Sojka probeert naar een medespeler te passen. Penners rent richting de bal. Penners geeft een hoge lob. Ahnert maakt een snoekduik en kopt de bal. Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panicucci komt het veld opgelopen. Sojka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mangosio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 47%, Fc Udskud 53%.
FC BUUR - Fc Udskud 1:2

64e minuut.
Chindea kopt de bal weg. Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Penners heeft problemen om de bal te vangen. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate springt en kopt de bal. Thomasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sudensholm kopt de bal weg. Fronzo met een sublieme pass. Penners is nu in balbezit. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate springt en kopt de bal. Thomasberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 50%, Fc Udskud 50%.
FC BUUR - Fc Udskud 1:2