Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: New Trafford
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50681
FC Nymark team markmus
FRN 10 Tactiek 5-2-2-1
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


10e minuut.
Bärnsten kopt de bal weg. Măcriş rent richting de bal. Măcriş passt de bal in één keer door. Lats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lats schiet op doel. Sandager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - team markmus 1:0

15e minuut.
McGovern geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plaza de bal. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl schiet op doel. Hoàng Tâm werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nymark - team markmus 1:1

30e minuut.
Bergmann geeft de bal voor. Inworp. Bärnsten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lats is nu in balbezit. Lats schiet op doel. Sandager bokst de bal weg.

44e minuut.
Schønberg speelt de bal door. Klungelig pakt Van Peteghem de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bärnsten geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huenuman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 38%, team markmus 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nymark - team markmus 1:1

46e minuut.
Iljadica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten speelt de bal door. Iljadica geeft een lange en hoge pass. Huenuman maakt een snoekduik en kopt de bal. Sandager bokst de bal weg.

48e minuut.
Măcriş rent richting de bal. Măcriş passt de bal met de wreef. Iljadica is nu in balbezit. Iljadica geeft een lange en hoge pass. Huenuman krijgt zijn hoofd ertegen. Sandager bokst de bal weg.

53e minuut.
Eraković met een sublieme pass. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl passt de bal met de wreef. Pełka rent richting de bal. Pełka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Schønberg onderschept slim de pass. Schønberg geeft de bal voor. Eraković met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosendahl de bal. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neacşu heeft problemen om de bal te vangen. Pełka rent richting de bal. Pełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - team markmus 1:2

65e minuut.
Eraković onderschept slim de pass. Eraković probeert naar een medespeler te passen. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - team markmus 1:3

72e minuut.
Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Lats bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fregosi. Fregosi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Măcriş kopt de bal weg. Iljadica is nu in balbezit. Schønberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schønberg krijgt een gele kaart. Iljadica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Măcriş komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - team markmus 2:3

84e minuut.
van den Keybus onderschept slim de pass. van den Keybus speelt de bal door. Bärnsten speelt de bal door. Lats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lats schiet op doel. Sandager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
McGovern met een snelle inworp. Fregosi is nu in balbezit. Fregosi geeft een lange en hoge pass. Rosendahl springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 51%, team markmus 49%.
FC Nymark - team markmus 2:3